7. des
 
- Offensivt var det fyrverkeri-hockey fra vår side
Rune Gulliksen omtaler noen av målene og den offensive biten som et fyrverkeri.

Publisert: 09.mar.2010 04.12
Oppdatert: -
Rune Gulliksen omtaler noen av målene og den offensive biten som et fyrverkeri.
LØRENSKOG: Storhamar spilte en god første periode, men 13 skudd på mål ga ingen uttelling. I stedet var det Lørenskog som tok ledelsen i kampen, etter at de fikk muligheten i fem mot tre i om lag ett minutt.
- Selv om de ledet 1-0 etter første, var vi klart best. Vi har veldig bra tålmodighet, og vet at sjansene kommer, sier Rune Gulliksen.
Og da lagene kom på isen igjen etter den første pausen, smalt det skikkelig.
Andreas Hjelm utlignet fra kloss hold før to minutter var gått, og om lag ti minutter senere formelig sto ilden ut av dragekjeften.
Pål Johnsen sørget for ledelse, etter en estetisk nytelse av et pasningsspill. Andreas Gröndahl ble bare 20 sekunder senere spilt gjennom og fintet Lars Haugen i Lørenskog-målet svimmel. Mot slutten av perioden fulgte Joakim Jensen opp med sin tredje scoring på like mange kvartinalekamper i overtall.
- Vi scorer noen fantastisk flotte mål. Offensivt leverer vi fyrverkeri-hockey, sier Gulliksen.
I tillegg fortsatte de å temme Lørenskog i egen sone.
- Vi spiller veldig solid i tre ganger tjue minutter. Vi ligger riktig og bakerst er Ruben (Smith) solid. I bunn og grunn var dette en skikkelig lagseier, der alle tre rekkene bidrar. Det er veldig gledelig, mener Storhamr-treneren, som maner til at den hard jobbingen ligger i bånn også i morgen.
Andreas Gröndahl omtaler situasjonen som at ballen nå ligger på Storhamars banehalvdel.
- En viktig seier. Vi har klart å legge press på dem. Vi scorer tre riktig fine mål, og spiller bra defensivt, samtidig som Ruben står bra.
Ungutten skryter av samarbeidet han har opparbeidet med rekkekameratene.
- Johan er veldig flink med pucken, og får den ofte inn i sona sånn at vi kan skape press der. Hesbråten henger sjansene som dukket opp i nettet.
- Du selv da?
- Jeg bare henger på de andre, smiler Gröndahl, som mener forutsetningene for å nå semi ser bra ut.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke