6. des
 
- På tide at de får kvalifiserte trenere
Golden Goal-duoen Johan Golden og Henrik Elvestad skal lede Storhamar Dragons i torsdagens kamp mot Vålerenga. Komikerne lover at de har flere ess i ermet.

Publisert: 02.sep.2009 08.55
Oppdatert: -
HAMAR: Den opprinnelige planen var at Johan Golden og Henrik Elvestad skulle lede hvert sitt lag. Vålerenga sa nei. Derfor blir begge å finne med taktikktavle i Storhamar-boksen.

Storhamar-spillerne HA-sporten har vært i kontakt med, stiller seg tvilende til komikerduoens hockeykunnskaper.
- At vi ikke sitter på mye hockeykunnskap, tilbakeviser jeg på det sterkeste. Vi er overkvalifiserte. Faktisk er det på tide at Storhamar får seg noen ordentlig kvalifiserte trenere, sier Johan Golden til HA-sporten.

Hockeyfeber-oppskrift
Han forteller at han etter å ha sett filmer som Hockeyfeber mange ganger vet mer enn de fleste.

- Det er mye sveis. Og man må ha guts. Også er det han som ble mobbet og banket på skolen som avgjør kampen på slutten, og som på den måten stjeler dama til bølla, forklarer Golden.
- Vi har også merket oss at Canada sitter på oppskriften. Vi må leve litt mer som dem. I Norge er mange opptatt med å være rørlegger på deltid, og snusleppene er blitt mindre og det er færre tenner som blir slått ut. Det har vi tenkt til å gjøre noe med.

Kartlagt spillerstallen
Sammen med makker Elvestad har Golden vært inne og kartlagt spillerstallen til Dragons.

- Vi skal finne den feiteste fyren og sette ham i mål. Og han nummer sju, Eerikki Koivu, ligner på Runar Sørgård. Han vil vi ha opp på kanten og bruke til å psyke ut og overtale motstanderne til å bli med på vårt lag.
- Men han Mats Larsen Mostue må vi få gjort noe med. Han ser ut som han er med i High School Musical. Vi må få satt en lapp over øyet hans eller noe, sånn at han ser litt mer skummel ut, sier Golden.

Taktiske grep
Han kan fortelle at det taktiske opplegget ikke kan slå feil, dersom spillerne er tilstrekkelig profesjonelle.

- Jeg vil bli overrasket om vi ikke vinner, så lenge spillerne følger opplegget. Vi skal innføre Start-vippen, slå mer langt og har også et spesialtrekk som skal avgjøre kampen i siste sekund. Når vi finner ut hvem som ble mobbet, skal han selvsagt avgjøre.

Er VIF-supporter
Johan Golden bekrefter ryktene om at han er Vålerenga-tilhenger, men avkrefter at det vil påvirke profesjonaliteten.

- Det ser jeg ikke på som noe problem. Samtidig er det fint å vite at jeg har en unnskyldning hvis vi taper, og at jeg da kan skifte side. Kan du ikke slå dem, må du bli en av dem.
- Vi går for å vinne, og regner med at vi gjør det. Men Storhamar må være klar over at selv med suksess blir det med denne ene gangen. Vi har et program å lage, og har ikke tid til å fly rundt oppe på Hamar for å trene Storhamar, sier Johan Golden.
Programmet sendes på TV2 i løpet av høsten.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke