17. aug
SKAL GI ALT: Assistent Pål Johnsen er klar på at gutta skal gjøre alt for å slå forhåndsfavorittene, Stavanger. (Foto: Marthe Stenberg)
 
Passer Storhamar å være underdogs
Stavanger har blitt utpekt som favoritter før semifinalekampene. Pål Johnsen mener det passer Storhamar bra.

Publisert: 26.mar.2016 11:39
Oppdatert: 26.mar.2016 11:42

- Det er ikke noe rart det. Jeg syns det er helt normalt at Stavanger er favoritter etter seriespillet, men sluttspillet er noe annet, mener assistenttrener Pål Johnsen, som var så nær ved å være med å ta skalpen av favorittene i fjor.

- I fjor var i fjor. Nå er det ny sesong, og det blir litt vanskelig å sammenligne sånn. Det eneste vi kan garantere er at vi gir alt, og gjør alle de jobbene som trengs for å ha muligheten til å vinne.

- Vil gi de kamp

Johnsen mener også det kan være greit for Storhamar at Stavanger får favorittstempelet.

- Jeg tror det er bra for oss å være litt "underdogs". Vi har gjort det bra før i år med å være underdogs, Både nå i sluttspillet og i CHL, sier assistenten og fortsetter:

- Det spiller ingen rolle egentlig. Jeg vet ikke hvor mye de føler på det presset, jeg er mest opptatt av oss egentlig. At vi skal prestere, gi de kamp og gjøre så  godt vi kan.

Analyserer Stavanger

Etter at Storhamar-gutta fikk tre fridager i påsken, er det nå full fokus på det som skal skje kommende uke.

- Hva bruker dere de dagene fram til mandagens kamp på?

- Det er så klart å analysere litt hva Stavanger gjør, prate litt om det og ha noen motangrep. I tillegg må vi gjøre noen grep offensivt for at vi skal kunne vinne, men det er ikke så mye vi får gjort nå.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke