18. aug
NHL-AKTUELL IGJEN: Patrick Thoresen har hatt en stor sesong i Salavat. Agenten hans Patrick Aronsen mener det nå bare er et tidsspørsmål før Philadelphia Flyers kommer på banen igjen.Foto: Stein Erik Stormoen
 
- Patrick får NHL-tilbud snart
Patrick Thoresens agent, Patrick Aronson, er sikker på at Ufa-spilleren vil få et tilbud fra gamleklubben Philadelphia Flyers.

Publisert: 26.apr.2010 04:12
Oppdatert: -


OSLO: Thoresen leverte en meget sterk sesong i den russiske proffligaen KHL og gjorde totalt 57 poeng på 56 kamper. Nå blir det kanskje retur til NHL.


- Jeg har kontrakt med Salavat Julajev en sesong til, men kan gå dersom jeg får et godt tilbud fra NHL. Akkurat nå venter jeg bare på at det skal komme noe skriftlig fra Philadelphia, og så får vi se hva som står der. Det er veldig mye å ta hensyn til, ikke bare det økonomiske. For meg er det også viktig å tenke på familien, sier Thoresen til Aftenposten.


26-åringen spilte for Flyers i 2008. Tidligere har han også spilt for Edmonton Oilers i den nordamerikanske ishockeyligaen.
- Han kommer helt sikkert til å få et tilbud fra Philadelphia. Innsatsen hans i Russland har vært helt fantastisk. Det var vel bare han i hele verden som trodde på en slik suksess før han dro. Philadelphia fulgte ham også nøye under OL og var fornøyd med det de så. Dessuten kjenner de jo ham bra siden han allerede har vært der, sier Thoresens agent Patrick Aronson til Aftenposten.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke