22. aug
 
- Pinligste jeg har vært med på
Storhamar - Vålerenga 0-10 - Dette er det pinligste jeg har vært med på. Mer vil jeg ikke si, sa Ruben Smith etter at han hadde sluppet inn ti pucker på en helsvart Storhamar-dag.

Publisert: 26.mar.2010 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Vålerenga scoret tre mål i løpet av drøye to minutter i 1. periode. Da sto det 4-0 til bortelaget. Det kom enda ett mål før første pause. Hjemmelaget tapte midtperioden 4-0, og da var Ruben Smith tydelig irritert da han gikk av isen.

- Burde fått fri
Han kunne nok reddet et par av målene i går, men han fikk også veldig liten hjelp av lagkameratene.
Mester Erik Kristiansen var en av flere som var overrasket over at Ruben Smith ikke fikk fri. Mest fordi det er tøft psykisk å stå bakerst på et lag på en så kollektiv helsvart dag.
- Jeg skjønner ikke hvorfor Ruben spilte hele kampen. Han burde gått på 3-0 og fått konsentrert seg om neste kamp. Det er ganske vanlig. På 3-0 kunne det også kommet en time out, sier Erik Kristiansen, og legger til:
- Storhamar ble totalt overkjørt i denne kampen. De var på etterskudd hele vegen, og var ikke i nærheten dessverre. Det er ikke lett å kjøre på etter 0-5 i 1. periode, sier den tidligere Storhamar-spilleren.

- Taper og vinner sammen
Slik forklarer trener Rune Gulliksen at Ruben Smith fullførte kampen.
- Jeg kunne valgt å bytte ut Ruben. Men jeg ville ha ham der, og det var et bevisst valg. Vi må jobbe sammen i motgang også. Jeg tror nok Ruben ville av isen sjøl. Men dette handler ikke bare om Ruben. Vi håpet at han skulle holde nullen i 3. periode, og ta med seg det videre. Jeg vurderte heller ikke å hvile spillere med tanke på lørdagens kamp. Vi vinner og taper sammen, og vi må takle både medgang og motgang, sier Gulliksen.

Neste kamp
Allerede i den første pausen gikk tankene mot lørdagens kamp på Jordal.
- Da hadde vi fokus på hva vi kan gjøre lørdag. Dette var jo en sjokkopplevelse, men vi kan ikke miste trua, selv om dette var et tilbakefall sammenlignet med de andre kampene i semifinalen. Nå får vi ta en prat før treninga fredag, for dette var en helt spesiell kamp, sier trener Gulliksen.

- Det ble begravelse
Kaptein Mattias Livf sa dette rett etter kampen:
- Dette skulle være en fest. I stedet ble det en begravelse, dessverre. Nå får vi se hva det bor i hver enkelt Storhamar-spiller, sier Livf.
Daglig leder Carl Oscar Bøe Andersen led med spillerne i går.
- Det var pinlig å se på, og jeg kan forestille hvordan spillerne følte det. Vi må glemme dette fortest mulig, men jeg må innrømme at det nesten var uvirkelig å se at målene rant inn, sier Coba.

På etterskudd
Vålerenga fikk veldig god plass til å boltre seg i går, og de fikk mer og mer flyt. Målene rant inn, og det var rett og slett klasseforskjell på lagene. Hjemmelaget var på etterskudd i det meste, og ble rett og slett utspilt på flere av målene.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke