23. aug
ENGASJERT: Rune Gulliksen var i møte med Dragons-ledelsen torsdag. Slik det ser ut nå, er han den heteste kandidaten til jobben som hovedtrener.
 
- Positivt møte med Gulliksen
Torsdag var Rune Gulliksen i samtaler med Dragons-ledelsen, og slik det ser ut nå, er han den heteste kandidaten til å bli hovedtrener.

Publisert: 30.mai.2009 05:11
Oppdatert: -
HAMAR: Daglig leder Carl Oscar Bøe Andersen sier dette om møtet med Gulliksen:
Engasjert trener
- Det var et positivt møte, og vi fikk kartlagt ting. Gulliksen har mange av de verdiene som vi er ute etter. Han er en engasjert trener, litt lik Torbjørn Orskaug. Gulliksen er fortsatt aktuell, sier Coba, som forteller at Aleksander Smirnov er med i vurderingen med tanke på trenerkabalen.

Men slik kortene ligger nå, kan det tyde på at russeren er mest aktuell som hjelpetrener.
- Vi har ikke snakket konkret med Sasja om videre engasjement, men han er med i vurderingen. Nå skal vi ha på plass en hovedtrener, og så tar vi ting i tur og orden. Slik sett er det heller ikke klart hvilken rolle Torbjørn Orskaug får, sier Bøe Andersen.

- Vet ingenting
Aleksander Smirnov vil ikke si så mye, men han bekrefter at han ikke har hørt noe konkret fra Dragons.

- Jeg vet ingenting, og venter på en beskjed. Storhamar er min førsteprioritet, sier Sasja, som ikke vil kommentere om det er andre klubber som er på banen.
Etter det HA-sporten erfarer skal blant andre russiske Khimik være en av klubbene som kan være interessert i Sasjas tjenester, hvis det ikke ordner seg med Dragons. Det er Smirnovs moderklubb, hvor han også har vært trener.
45-åringen har et veldig godt navn i russisk hockey, etter at han både er blitt verdensmester og har vært kaptein på det russiske landslaget. Sasja ble verdensmester i 1993, og var kaptein under OL i 1994.
Forrige sesong inngikk han i et trenerteam sammen med Torbjørn Orskaug og Ole Eskild Dahlstrøm. Sasjas kontrakt med Storhamar Dragons har gått ut.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke