6. des
UTVIKLING: Sjur Robert Nilsen forventer å se mer av konturene rundt hvordan han ønsker at laget skal spille denne sesongen.
FOTO: Anders Bakkerud Larsen
 
- Resultatene i trenings-kampene er uvesentlige
Sjur Robert Nilsen vil heller se utvikling i spillet, enn å ha fokus på resultater under treningskampene.

Publisert: 19.aug.2016 06.23
Oppdatert: 22.aug.2016 07.40

Sjur Robert Nilsen var fornøyd med hvordan spillerne fremsto mot Lørenskog tirsdag.

Etter en litt svak treningskamp mot Vålerenga sist fredag, viste Storhamar-gutta meget sterk framgang og banket Lørenskog 3-1. 

Til helgen skal Nilsens elever ut i to nye treningskamper under en turnering på Lillehammer. Fredag kveld spiller Storhamar mot svenske IK Pantern. Den kampen kan du se direkte på HATV klokka 17.25. Lørdag møter de enten Mora eller Lillehammer, alt ettersom hvordan kampen på fredag kveld går. 

Vil se konturer

Storhamar-treneren forventer å få flere svar i løpet av de dagene.

- Jeg forventer at vi fortsetter å se konturene av det vi har pratet på under trening og trent på, både med og uten puck. Jeg har forståelse for at man ikke nødvendigvis spiller så bra hele tiden, forklarer Sjur Robert Nilsen.

Den uka her har de begynt å terpe mer på de offensive spillemønstrene, slik Nilsen ønsker at spillerne skal opptre, forteller han. Foreløpig har de ikke snakket og trent spesielt på overtalls- og undertallsspill. 

Den tidligere Leksand-, og Sparta-sjefen fokuserer heller ikke spesielt på resultatene under trenignskampene. Han vil heller se utvikling i spillet.

- Sånn sett er det alltid litt uvesentlig med resultater i treningskampene, det er det. 

Fortsetter 

Nilsen likte godt det han så av ungguttene under treningskampen mot Lørenskog, og han kommer til å fortsette med det samme mannskapet under fredagens treningskamp mot Panteren, på Lillehammer.

- Vi kommer til å fortsette med de samme rekkene, i alle fall på fredag. Det ser bra ut. Så er det ikke sikkert det blir sånn når seriespillet starter, det er alltid farlig å låse seg for mye. Men nå fortsetter vi som mot Lørenskog, og så ser vi åssen det er, og kanskje lander vi på noe vi kan fortsette med, forklarer Nilsen, som har en klar tanke om hvordan guttene skal spille.

- Vi har en ganske krevende spillestil. Vi ønsker å ha hardt press, og det krever mye av spillerne, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke