17. aug
 
- Rubens spill har frustrert oss
Knut Henrik Spets innrømmer at Ruben Smiths gode spill har skapt frustrasjon blant Vålerenga-løperne i de to første semifinalekampene. Nå har han en plan klar for å score.

Publisert: 23.mar.2010 04:12
Oppdatert: -
Knut Henrik Spets innrømmer at Ruben Smiths gode spill har skapt frustrasjon blant Vålerenga-løperne i de to første semifinalekampene. Nå har han en plan klar for å score.
HAMAR: Den tidligere Storhamar-spilleren måtte sto over de to første kampene i semifinaleserien på grunn av en matchstraff mot MS.
Fra tribuneplass har han gode muligheter til å studere kampene. Ut fra hva alle sa på forhånd er han imponert over Storhamar, og ikke minst over Rubens Smiths målvaktsprestasjoner.
- Han har vært veldig, veldig god. Til tider har han frustrert oss i kampene. Når vi bare scorer to mål på to kamper skal vi normalt ikke vinne kampene, vi klarte det i Hamar.
Har en plan
Trønderen liker ikke å sitte på tribunen, da er han mer nervøs enn på isen. Nå er han imidlertid klar til å vise lagkameratene hvordan det skal gjøres.
- Jeg har faktisk sett hva jeg skal gjøre nå, for å overliste Ruben Smith. Men det har jeg ingen planer om å avsløre, ler 27-åringen.
- Jeg vet jo heller ikke om det fungerer, men jeg er veldig spillesugen. Det var litt vanskelig å motivere seg til trening i forrige uke, da jeg visste at jeg ikke fikk være med i de første kampene.
Spets er klar på at Vålerenga-løperne også må bli flinkere til å avslutte enn de har gjort i de to første kampene.
- Ruben har vært god, men samtidig har vi misbrukt mange sjanser. I serien scoret vi nesten alltid fire mål mot Storhamar, nå har vi scoret to på to kamper.
Gir Storhamar ros
Han synes det har vært to gode hockeykamper som har innledet semifinaleserien.
- Storhamar har spilt bra, ikke minst i egen sone og på kontringer, og har gitt oss mye mer kamp enn vi kanskje trodde på forhånd. Fredag synes jeg Vålerenga var klart best, mens det var mye jevnere søndag og de er disiplinerte.
Knut Henrik Spets har hatt en sterk sesong i Vålerenga, og er klar på at det skyldes mye tillit. Han fikk en definert rolle som poengspill, og har levert.
Om han får tilbake plassen i rekka si, får han ikke beskjed om før i dag.
- Jeg håper ikke treneren bruker taktikken om ikke å endre på et vinnende lag!
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke