20. jun
 
- Skal ikke glemme oss selv
Rune Gulliksen er enig i at Manglerud Star er flinke på talentutvikling, men mener at Storhamar også er blant de beste i Norge.

Publisert: 18.sep.2009 05:13
Oppdatert: -
OSLO: - Manglerud har vært utrolig dyktige på dette området. Spillere kan komme hit etter skolen og få mat og gå på skøyter. Det er veldig viktig.

- Vi kan snakke om andre, men det er viktig at vi ikke glemmer å snakke om oss selv også. Vi har 16 spillere av 23 i A-stallen fra vårt nærområde. De fleste fra Hamar, og et par fra Kongsvinger og Gjøvik. Vi har bare to utlendinger blant utespillerne. Dette er det ingen som er i nærheten av. Så vi er ganske gode på dette selv også, sier Storhamar-trener Rune Gulliksen.

- Godt fornøyd
Han var godt fornøyd med tre poeng i går, selv om Storhamar langt fra overbeviste.

- Det er ingen grunn til å bli bekymret fordi vi ikke kjører over MS. Ingen kamper i den norske serien er enkle. Man kan ikke dra noen steder og bare hente med seg poeng. At MS gir oss så god kamp, er et tegn på at norsk hockey beveger seg i riktig retning, mener Gulliksen.

Arbeidsseier
Storhamar startet kampen veldig svakt, men tok over de ti siste minuttene av første periode. Og var gode i midtperioden. Da doblet Pål Johnsen ledelsen som Lars Erik Hesbråten skaffet i den første.

- I andreperioden spilte vi veldig god hockey. Men i tredje lot vi dem komme tilbake to ganger, etter å ha mistet pucken altfor enkelt i egne sone. Der må vi være stoltere. Men vi rodde i land en arbeidsseier.
Manglerud Star skapte spenning ved å redusere to ganger, men Eirik Skadsdammens scoring ble avgjørende.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke