14. des
 
- Sommertreninga med Patrick virket
Som HA-sporten skrev i sommer, trente Pål Johnsen ekstra sammen med Russland-proff Patrick Thoresen. Veteranen trekker fram det som årsaken til årets prestasjoner.

Publisert: 30.nov.2009 05.03
Oppdatert: -
HAMAR: - Jeg har lagt ned mye jobb for å heve nivået. I sommer trente jeg jo knallhardt sammen med Patrick, og jeg ser at det hjelper. Det går jo bra for ham også, så det er tydelig at vi gjorde noe riktig, sier Pål Johnsen.

De to kompisene brukte blant annet et av skøytelandslagets triks.
- Vi gjorde sånn som Peter Mueller har holdt på. Festet strikk på beina og spurtet. Jobbet mye med bein og hurtighet.
Trener Rune Gulliksen vet å sette pris på gullhjelmbæreren.
- Jeg vet ikke om han vært så god noen gang. Ikke hvert fall ikke siden han dro til Sverige. Den offensive kraften og spillegleden i hver eneste kamp er imponerende.
Storhamar-sjefen var også strålende fornøyd med de øvrige spillernes bidrag til seieren mot Lillehammer i går. Det var den tredje av fire mulige mot Mjøs-rivalen i år.
- Det er først og fremst det at vi arbeider som et lag som gjør at vi vinner. I denne kampen viste vi en moral jeg er kjempefornøyd med. Den psykiske biten, i forhold til at vi har ristet av oss skuffelsen med poengtrekk, og jobber med de tingene vi kan gjøre noe med, er veldig bra, sier Rune Gulliksen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke