20. aug
 
- Spent på lønns- taket i HamKam
I går kom HA-sporten med nyheten om at HamKam vil ha et lønnstak neste sesong på 200.000 kroner. Carl Oscar Bøe Andersen er spent på hvordan det vil gå.

Publisert: 03.nov.2009 05:16
Oppdatert: -
HAMAR: Her forteller han om sine tanker rundt det:

- Jeg er spent på hvordan det vil slå ut. Et lag kan ikke kun ha unge spillere. Noen må dra lasset, lære opp de unge. Det kan bli tøft å få slike typer for 200.000 kroner. Vi jobber hele tida for at avstanden mellom den best betalte og dårligst betalte skal bli mindre, sier Coba, og fortsetter:
Vi er avhengige av spillere som Pål Johnsen, Eerikki Koivu og Mattias Livf. Når de blir borte må det erstattere inn. Det beste vil jo være at dagens unge spillere tar den rollen, at vi får en kompetanseoverflytting undervegs. Men dette tar tid. Vi startet denne prosessen for et par år siden, og må nok regne med å bruke noen år til før den nye «lønnsmodellen» er lik over hele linjen.
Carl Oscar Bøe Andersen er også opptatt av å få spillerne ut i jobber de kan dra nytte av senere.
- Vi har et opplegg med fysisk aktivitet i skolene i Hamar, og håper at det kan være noe å bruke på yrkesvegen videre. Det er ingen tvil om at disse gutta er gode forbilder. Men det kan være krevende å sysselsette folk. Det vil nok HamKam merke også, sier Bøe Andersen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke