23. aug
 
- Spillerne må være drivkraften

Publisert: 12.sep.2013 04:13
Oppdatert: -
Topp fire i serien og minst semifinaleplass i sluttspillet. Slik er målsettingen for Storhamar den kommende sesongen.
- Klubben har gått ut med en brosjyre der tittelen er «Bøtta skal hemmat».
- Når, Michael Smithurst?
- Innen tre år, men gjerne før. Spillergruppa har bestemt seg for høye målsettinger. Denne sesongen vil de være topp fire i serien og posisjonere seg til sluttspillet. Dermed er det også viktig å tenke konsekvenser i både trening og kamp. Det er spillerne som må være drivkraften, mener Storhamar-treneren.
- Det har ikke gått så bra i treningskampene?
- Nei, men vi har hatt mange skader og tre operasjoner på spillere. Jeg vil jo heller ha det på sommertid enn i sesongen, og forrige torsdag var hele laget bortsett fra Adrian Saxrud på trening for første gang i år.
Smithurst mener han har et bra mannskap, men ønsker fortsatt forsterkninger på backsiden i en spillertype som går foran og skaper trygghet i laget.
- Gjerne en Koivo eller en Tjälldén-type, sier han.
Det er da også denne type spiller Storhamar håper å sikre seg når de kjører i gang «Folkespillerkampen» mot Stavanger 21. september. Før den tid skal Storhamar møte Sparta i serieåpningen hjemme og Vålerenga borte.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke