9. des
KJÆRESTEN KAN AVGJØRE: Knut Henrik Spets innrømmer at det er svært aktuelt å spille for Storhamar kommende sesong. - Kjæresten min er fra Hamar, og vi har ikke sett hverandre så mye de siste sesongene. Det kan bli viktig i totalvurderingen, smiler Knut H
 
- Svært aktuelt med Storhamar
Norge - Frankrike 1-1 Norge - Frankrike 5-0 Dersom ikke en svensk eliteserieklubb eller ett av topplagene i Allsvenskan tilbyr Knut Henrik Spets kontrakt, står Storhamar først på lista som ny klubb for trønderen. Kjærligheten kan bli det avgjørende.

Publisert: 14.apr.2008 08.51
Oppdatert: -
HALDEN: - Jeg har jo kjæreste fra Hamar, og vi har ikke sett hverandre så mye de siste to sesongene, siden hun har bodd der, og jeg i Sverige. Det er klart det er tøft, og at vi gjerne vil se hverandre mer. Det blir en viktig del av mitt valg når jeg skal velge ny klubb, smiler Knut Henrik Spets.
Nesten Modo
Rett før overgangsvinduet i Sverige stengte tidligere i år, var regjerende Modo interessert i å sikre seg løperen, som har spilt to sesonger i Sverige etter overgangen fra Storhamar.

Det ble imidlertid ikke noe av.
Spets er imidlertid klar på at han ikke har veldig lyst til å fortsette i en klubb i den nedre delen av Allsvenskan.
I år har han slitt i bunnen av Allsvenskan med Nyköping som berget plassen. Spets var god og laget 36 målpoeng på 44 kamper, og var lagets tredje beste.

Tilbud fra Björklöven
- Lagene fra seks til 16 er veldig jevne og like, og hvis jeg skal fortsette i Sverige, har jeg veldig lyst til å kjempe helt i toppen på nivå to, eller i eliteserien.

Det er for tidlig for de svenske klubbene å signere norske spillere som Spets.
- Vi blir vurdert opp mot svenske juniorer, og må ofte være litt bedre for å forsvare at vi kal ha litt mer i lønn.
Han har imidlertid fått tilbud fra Björklöven foran neste sesong, men er usikker på hvor gode de kommer til å bli. I år ble laget nummer fire i allsvenskan.

Godt VM-vindu
Spets hadde et godt VM for Norge forrige sesong, og ble beskrevet som en av de positive overraskelsene.

Foran årets VM er han, som de fleste andre norske spillerne, litt usikker på om han kommer med, siden landslagssjef Roy Johansen holder sine disponeringer tett til brystet.
- Jeg føler det har gått litt tungt i det siste, men jeg jobber på for å ta en plass. Der er jo i VM mot de aller beste at det er artig å være med, smiler Spets.
Norge innleder ishockey-VM i Canada mot Slovakia 3. mai. Finland og Tyskland er også i Norges VM-gruppe i Halifax.

hockeyfakta
terningkast 3
Norge - Frankrike 1-1
Perioderesultat: 1-0, 0-1, 0-0.
Halden ishall.
870 tilskuere.
Mål: 1-0 (14.19) Mats Frøshaug (Lars Erik Lund, Pål Grotnes), 0-1 (36.49) Teddy Trabichet (Julien Desrosiers).
Skuddstatistikk: 30-29 (10-7, 9-14, 11-8).
Hoveddommere: Pär Claesson og Robert Lahti, Sverige.
Utvisninger: Norge 7 x 2 min., Frankrike 7 x 2 min. og 1 x 10 min.
Norge lag: Pål Grotnes (målvakt), Anders Myrvold, Erik Ryman, - Per-Åge Skrøder, Morten Ask, Mats Zuccarello Aasen (1. femmer), Matthias Holmstedt, Juha Kaunismäki - Mathis Olimb, Mats Frøshaug, Steffen Thoresen (2. femmer), Lars Erik Lund, Henrik Ødegård - Eirik Skadsdammen, Martin Røymark, Kristian Forsberg (3. femmer), Knut Henrik Spets, Lars Peder Nagel, Kjell Richard Nygård (4. rekke).

Norge - Frankrike
søndag
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke