6. des
Læreraksjon: Jimmi Stensby, Fredd Søby og Erik Stenberg gjorde en jobb for Dragons.
 
- Svakt å ikke betale
Tre yrkesfaglærere ved Stange videregående skole kastet seg rundt i november og bidro med aksjesalg for Storhamar Dragons.

Publisert: 18.jan.2014 04.13
Oppdatert: -
Hamar
Stangelærerne Jimmi Stensby, Erik Stenberg og Fredd Sørby, rakk å hente inn mellom 140.000 og 150.000 kroner før de kastet inn håndkleet. Uansett var det et viktig bidrag for en underbemannet administrasjon i ishockeyklubben.
En av initiativtakerne for prosjektet var Jimmi Stensby. Han visste ikke at klubben fortsatt har utestående 500.000 kroner på et aksjesalget på totalt 1,4 millioner kroner før HA fortalte ham om det i går.
- Vi satte i gang aksjonen for å avlaste Storhamar Dragons. Etter hvert som aksjonen ble ivaretatt av Storhamar-kontoret, og summene ble såpass store, fant vi det best at vi la inn årene, sier Jimmi Stensby.
- At folk ikke betaler synes jeg er svakt. Det har neppe noe med det sportslige å gjøre og jeg synes det er dumt at folk bestiller aksjer og ikke betaler for det. At det mangler så mye som 500.000 kroner, synes jeg er skremmende. Da er det nærmere 1.000 aksjekjøpere der ute som ikke har fulgt opp. Jeg antar at de fleste har kjøpt for minstesummen: 600 kroner. Det er ikke all verden av penger. Dette bør kanskje røre samvittigheten til noen. Kanskje kan noen ha latt seg rive med av entusiasmen rundt redningsaksjonen og sagt ja bare i forbifarten, men har de gitt et forpliktende svar, bør de følge opp, sier Jimmi Stensby.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke