20. jun
Torbjørn Orskaug
 
- Synd at Tobben og Sasja er borte
Patrick Thoresen har tro på at Rune Gulliksen og Carl Oscar Bøe Andersen kan gjøre en god jobb i Storhamar Dragons. Samtidig mener han det er synd at Torbjørn Orskaug og Aleksander Smirnov har forlatt klubben.

Publisert: 10.jul.2009 05:14
Oppdatert: -
HAMAR: Patrick Thoresen har erfaring med begge de to nye lederne i Storhamar.

- Coba spilte jeg litt med den siste sesongen jeg var i Storhamar. Jeg kjenner ham ikke veldig godt personlig, men har skjønt at han er flink gjennom de andre jobbene han har hatt. Helt klart en smart mann, sier Thoresen.
Han tror også Rune Gulliksen kan gjøre det bra som trener for dragene.
- Han tok over som trener den samme sesongen som jeg ga meg. Da var det kanskje litt tidlig for ham, ettersom han nettopp hadde vært lagkamerat med mange av spillerne. Han fikk ikke maksimalt ut av filosofien sin da, men nå er det et helt annet lag på plass. Gulliksen kan være et godt valg, han er også flink, sier Patrick Thoresen.

- Dårlig håndtert
Samtidig synes han det er synd at Torbjørn Orskaug og Aleksander Sminov ikke lenger er i Storhamar.

- Nå som Tobben har gitt seg, mister klubben en veldig bra ressurs. Han er dyktig, spesielt med yngre spillere. Han er god på å gi tilbakemeldinger og på å følge opp. Han presser spillerne til å gi alt. Det er veldig synd at han gir seg, men han har jo styrt hele sjappa en stund, og jeg kan forstå at han muligens er litt utbrent.
Thoresen sier at det også var et tap for Storhamar at Aleksander Smirnov dro til Russland.
- Sasja er en kjemperessurs. Han hadde fortjent å få en beskjed tidligere. Jeg er sikker på at han hadde taklet det på en god måte, hvis han hadde fått et klart svar. Akkurat det synes jeg var dårlig håndtert av Storhamar, sier Patrick Thoresen til HA-sporten.

Takker for engasjementet
Daglig leder i Storhamar, Carl Oscar Bøe Andersen setter stor pris på både engasjementet og de rosende ordene fra Thoresen.

Når det gjelder kritikken i Sasja-saken, svarer han sånn:
- Det blir naturlig nok spørsmål ved en kontroversiell avgjørelse, men jeg mener det er litt på kanten å diskutere personalsaker både med tidligere spillere og media. Jeg ber om forståelse for det. Jeg tror heller ikke verken Sasja eller noen andre er tjent med at vi går i detaljer på hva som ble sagt og ikke, sier Coba, og fortsetter:
- Mye kunne sikkert vært gjort annerledes. Ja, Sasja er en kjemperessurs, man han må passe inn med resten av organisasjonen. Hvis Patrick har tro på at jeg er flink og er en god leder, må han bare stole på at den rette avgjørelsen er tatt, sier Bøe Andersen.
Han benytter anledningen til å ønske Thoresen lykke til i Ufa.
- Jeg håper han lykkes. Å spille i Russland er kjempeutfordring, men det er jeg sikker på at han takler meget bra, sier Coba.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke