20. aug
Bekymret: Truls Røise i Powerplay Club er bekymret for Dragons, og håper en oppstart i 2. divisjon ikke blir nødvendig.
 
- Tror Dragons unngår degaradering
Truls Røise i Powerplay Club følger situasjonen i Dragons nøye, og tror klubben unngår nedrykk til 2. divisjon.

Publisert: 22.jan.2014 04:13
Oppdatert: -
Hamar
- Vi i Powerplay Club (PPC) jobber kun med på sport og forsøker å være langsiktig gjennom vårt engasjement. Dersom det viser seg at klubbens gjeldsbyrde blir for tung, må Dragons i verste fall starte opp igjen i 2. divisjon, slår Røise fast, som mener det vil være beklagelig, men neppe noen krise.
- Da må våre trofaste klubbspillere og de unge talentene vi har i klubben spille oss opp igjen. Men jeg tror klubben berger seg både ut resten av sesongen og får fornyet lisens, sier Røise. som mener en konkurs vil gi Dragons' omdømme en svært skadelig knekk.

IKKE INFORMERT

PPC ble ikke informert om at trenerduoen Smithurst/Norgren trakk seg fra sin jobber i helga.
- Vi visste ikke noe om det før det ble offentlig kjent på lørdag, men vi skal heller ikke mene noe om den totale driften av klubben, sier Røise.
Han roser den avgåtte trenerduoen og deres valg om å fratre.
- Senere denne uka har vi avtalt et informasjonsmøte med Dragons, påpeker Røise.

Bøtta neppe hemmat

Før denne sesongen gikk Dragons og PPC ut med «Bøtta skal hemmat» som visjon. Det var før problemene begynt å hope seg opp.
- Vi fikk signaler fra Mads Hansen, på vegne av spillergruppa, om at det var den tøffe målsettingen. Og vi er fortsatt sikre på at spillergruppa på sitt beste er i stand til å slå alle, sier Røise, som tror Dragons kan nå en semifinaleplass.
- Klart vi kan klare det! Og da snakker vi trolig om minst én million kroner i inntekter klubben ikke har budsjettert med.

Ingen forsterkninger

Tidligere denne sesongen ble backen Bryan Schmidt hentet som forsterkning. Noen ytterligere forsterkninger blir det ikke snakk om i regi av PPC.
- Nei, det er ikke aktuelt. Vi vil i stedet rette alt fokus på å skjerme spillergruppa mest mulig, slik at de er maksimalt forbedret til sluttspillet, sier Truls Røise i Powerplay Club, som håper klubben overlever og på sikt kan bygge et solid fundament.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke