23. aug
Kristisk: Erik Kristiansen misliker prosessen rundt det han oppfatter som et valg mellom dragen og ruinene.
 
- Uryddig prosess
Erik Kristiansen har ledet Storhamar Dragons i mange år. Han stusser over SMS-avstemmingen om drage eller ruiner.

Publisert: 23.feb.2015 17:23
Oppdatert: 23.feb.2015 17:33

- Som klubbmedlem er jeg blitt bedt om å si min mening om dragen skal få leve, eller om ruinene skal reises. Jeg skjønner ærlig talt ikke hva vi skal stemme over, sier Kristiansen og forklarer det han mener er uklart og uryddig.

- Ruinene er en del av logoen til Storhamar IL. Skal jeg som medlem stemme for eller mot klubbens logo? spør Kristiansen, som mener spørsmålet burde vært følgende før avstemmingen:- Skal vi pensjonere dragen rett før sluttspillet starter, eller skal vi ikke?

Merkevaren

Kristiansen legger til at han ikke kjenner bakgrunnen for at dragen kan være på vei ut, men han reagerer på at dette skal avgjøres via en avstemming på SMS.

- Vi kan sikkert mene masse om merkevaren Dragons og om det har vært en suksess, eller ikke. Uansett mener jeg at det hadde vært smart å kjøre en noe mer tradisjonell saksgang enn det er lagt opp til nå, sier Kristiansen som ikke vet om han kommer til å avgi sin stemme.- Siden det er såpass uklart om hva vi skal stemme over, kommer jeg neppe til å gjøre det. Dersom spørsmålet var å pensjonere dragen nå, eller ikke, ville jeg stemt nei, forteller Kristiansen.

Ingen sterke følelsr

Den tidligerer klubblederen legger til at han personlig ikke har sterke følelser rundt merkevaren Dragons, men engasjerer seg fordi han mener diskusjonen også dreier seg om Storhamar IL sin klubblogo. En logo som har levd i over 50 år.

Storhamar Dragons daglige leder, Njål Berge, har svært lite til overs for Kristiansens kritiske tilnærming til valg av navn.- Hvis dette er det beste Erik Kristiansen har å bidra med til Storhamar ishockey - å stille spørsmål ved noe som er åpenbart for alle andre - håper jeg han snart får seg en ny hobby. Det kan du sitere meg på, sier Njål Berge.- For alle andre enn Kristiansen er det opplagt at dette ikke er snakk om å være for eller imot ruinene. Vi skal stemme over om dragen skal være med videre, fastslår Berge.

Sparta i kveld

Mens det internt i Dragons kjempes en tøff kamp om merkevarenavnet, skal Dragons ut i bortekamp i Sarpsborg i kveld.

Sparta Sarpsborg ligger på tredjeplass, seks poeng bak Hamar-laget.Dragons har slått Sparta i alle fire møtene tidligere denne sesongen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke