20. jun
SLITER: Mads hansen er ute med en skade i overkroppen.
FOTO: Fredrik Olastuen.
 
- Usikker på om jeg kan spille mer i år
Storhamar-kaptein Mads Hansen er usikker på om han har spilt sin siste kamp for sesongen.

Publisert: 18.mar.2015 11:32
Oppdatert: 19.mar.2015 00:58

Mads Hansen har gjort en sterk sesong for de gule og blå i vinter, og kapteinen sto med sterke 30 poeng på 33 kamper.

Det var under seriekampen mot Lørenskog 12. februar at kapteinen måtte gi seg, etter et ublidt møte med tidligere Storhamar-spiller Steffen Thoresen. Nå, drøyt en måned etter, er fortsatt ikke kapteinen tilbake i spill. 

- Jeg hadde egentlig håpet å kunne spille kvartfinalene mot Lillehammer, men merket fort at jeg ikke hadde mulighet til det, sier Mads Hansen.

- Jeg prøvde å trene på is her om dagen, men jeg fikk dessverre ikke de svarene jeg hadde håpet på. Det er veldig kjedelig å ikke få vært med, men sånn er dessverre situasjonen min nå. Jeg er usikker på om jeg kan spille mer i år, sier Hansen.

For to dager siden var Storhamar-kapteinen på isen sammen med resten av laget. Aleksander Smirnov har vært optimistisk og trodd på at Mads skulle bli klar til viktige semifinalekamper mot Sparta.

Forleden sa han til h-a.no:

– Mads har trent med oss de siste dagene. Han trener ikke fullt riktig ennå, men kjører sine egne treninger, sa Smirnov og la til:

– Vi gleder oss til å få Mads tilbake i spill igjen. Han er en viktig spiller både i over- og undertallsspill, fortalte Smirnov.

Nå tyder mye på at Mads kommer til å bli sittende på tribunen også i semifinalekampene.

- VI MÅ VÅGE

Den tidligere Manglerud Star-spilleren tror det blir en lang og tøff semifinaleserie mot laget fra Sarpsborg.

- Dette kommer til å bli en lang og tøff serie. Men jeg tror at det laget som mest offensive, er det laget som kommer til å vinne. Her handler det om å være offensive og tro på seg selv.

- Er det ikke sånn at det laget som gjør minst feil vinner slike tette serier?

- Ofte er det sånn, men samtidig så er det dette to lag som har sin styrke offensivt, så derfor tror jeg det beste offensive laget vinner. Vi må våge å spille, ikke bli redde og defensive, avslutter Storhamars nummer 24.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
FOTO: Fredrik Hubred Hagen.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke