6. des
Lite å juble for for dragene mot Sparta. 0-6 i sekken var surt. FOTO: MATTIS RØHNE.
 
- Utrolig skuffende
Sarping og Storhamar-keeper Tommy Johansen måtte plukke seks pucker ut av nettet i kveld. Dragons var sjanseløse mot Sparta og tapte 0-6.

Publisert: 08.okt.2011 18.51
Oppdatert: -

SARPSBORG: - Utrloig skuffende. Det ser liksom så lett ut, beskriver Dragons-keeper Tommy Johansen etter kveldens stortap mot Sparta Sarpsborg.

Ekstra surt var det kanskje for ham:

- Det hadde vært langt bedre å dra herfra med tre poeng ja, sier sisteskansen til h-a.no.

Men det var Storhamar svært langt unna å gjøre. Sparta punkterte i bunn og grunn kampen i 1. periode. Tommy Kristiansen, Henrik Malmström og Petter Witnes sørget for 3-0 de første 20. Derifra og ut var løpet på mange måter kjørt. Magnus Selvaag, Brandon Buck og Eric Olimb sørget for de øvrige scoringene.

Dragons fikk i midlertid mange sjanser i powerplay, men dette var dagen ingenting stemte framover. Når vi legger til at skuddstatistikken også ble 31-29, sier det noe om effektiviteten. Det skal likevel sies at flere av skuddene dragene fyrte av mot Osear i Sparta-buret, ikke var all verden.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke