21. aug
 
- Veldig bra moral

Publisert: 12.sep.2008 06:17
Oppdatert: -
HAMAR: Aleksander Smirnov var godt fornøyd med at Storhamar ikke lot seg knekke av 0-2 i går. Akkurat som mot Lillehammer, kjempet dragene for hverandre - og vant.

- Dette var den første av to generalprøver med fullt lag før seriestart og det var vår beste treningskamp, i hvert fall etter første periode. Vi har bra bevegelse, bedre pasninger og bedre intensitet. Gutta kjemper for hverandre, og viser veldig bra moral når de ikke lar seg knekke.
Smirnov synes flere viste bra spill, Norgren holdt laget inne i første periode, mens førsterekka ordnet to mål med gode pasninger, og unggutta jobbet sterkt.
Aller mest fornøyd var han imidlertid med tredjerekka med Blakseth Huse, Hillestad og Hildén, som ordnet seieren med scoring av førstnevnte.
- De spilte veldig godt og skapte fine sjanser. De ser ut til å passe godt sammen så langt. Det er morsomt å se.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke