24. jun
SPESIELT: Vålerenga-spiller Knut Henrik Spets innrømmer at det blir spesielt å møte gamle lagkamerater i kveld. Her er han i aksjon med landslaget.
 
- Veldig spesielt å møte Dragons
Etter to sesonger i Sverige er tidligere Storhamar-spiller Knut Henrik Spets tilbake i Norge - i Vålerenga. I kveld møter han gamle lagkamerater, og innrømmer at det blir spesielt. Han synes Dragons har overrasket positivt.

Publisert: 30.okt.2008 06:03
Oppdatert: -
HAMAR: Knut Henrik Spets spilte fire sesonger i Storhamar Dragons, fikk med seg 190 kamper, og står bokført med 54 mål og 41 målgivende pasninger for klubben.

Gode kamerater
Han har fortsatt god kontakt med flere spillere i klubben.

- Jeg snakker mest med Cato Ørbæk og Pål Johnsen. Storhamar har overrasket meg positivt. De har et ungt lag, og det vil helt sikkert gå litt opp og ned. Men mitt totalinntrykk så langt er veldig bra. Jeg så kampen mot Vålerenga i Hamar. Storhamar har tre gode trenere og et bra system, sier Knut Henrik Spets, og legger til:
- Det blir spesielt å møte Storhamar med Vålerenga.

God forrige sesong
Han forlot Hamar etter 2005-06-sesongen, og spilte for Arboga store deler av sesongen etter. Der spilte han 40 kamper, før det ble overgang til Nyköping. Han produserte ti målpoeng i play off der den sesongen.

Forrige sesong var han en av de beste spillerne i klubben, og fikk notert 36 poeng på 44 kamper.
- Jeg fikk mye tillit, og det gikk veldig bra forrige sesong. Jeg spilte mye, både i overtall og undertall. Jeg følte litt press om å prestere i og med at jeg var utlending.
Han har ettårskontrakt med Vålerenga.
- Hva som skjer etter denne sesongen vet jeg ikke. Jeg har lyst på utlandet igjen, men da må det være et bra tilbud.

Endelig tilbake
Knut Henrik Spets skadet skulderen i en landskamp, og har vært ute i seks måneder. Nå har han spilt fem kamper for Vålerenga.

- Det er godt å være tilbake, men jeg kjenner det fortsatt litt i skulderen. Men det har faktisk gått bedre enn jeg trodde, sier storebror Spets.
- Er det noen store forskjeller på Storhamar og Vålerenga?
- Generelt er det litt mer struktur i Storhamar. Ellers er det ganske likt. Jeg trivdes veldig bra i Storhamar og trives bra her, sier Knut Henrik Spets, som fortsatt har ambisjoner om spill på landslaget.
- Første mål er å bli helt skadefri. Landslaget vil alltid være et mål, sier Knut Henrik Spets, som er hockeyspiller på heltid, og som har fått leieboer.
- Broderen (Lars Erik) har fått låne tre kvadratmeter i et hjørne. Det er moro å spille sammen med ham igjen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke