15. des
JUBEL IGJEN? Storhamar-fansen er klar for ny toppkamp, og det er ventet fullt hus på torsdag.
FOTO: TROND LILLEBO.
 
- Venter 6.000 mot Oilers
Publikum strømmer til billettlukene.

Publisert: 12.jan.2015 12.27
Oppdatert: 15.jan.2015 09.12

7.109 så Storhamar Dragons banke Vålerenga gule og blå. Bare 1.801 møtte opp for å se toppkampen mellom Frisk Asker og Dragons i Askerhallen søndag kveld. Mange av dem gikk slukøret hjem etter at Dragons sendte hjemmelaget i garderoben med 5-3 seier.

- Jevn strøm

Torsdag kveld kommer serieleder Stavanger Oilers på besøk i OL-Amfien. Det er ventet at det blir fullt hus igjen.

- Det blir nok ikke like mange som det var mot Vålerenga, men jeg regner med at det blir mellom 5.000 og 6.000 på tribunene, sier Maren Stensby som er administrasjonsansvarlig i Storhamar Dragons.

Ifølge nrk.no/ho er det torsdag morgen igjen bare 1.000 billetter før det er fullt i OL-amfien.

- I dag, onsdag, har det kimet og ringt i telefonene våre hele dagen. Jeg ser at billettbestillingene tikker inn hele tiden. Noen ringer og spør om det er utsolgt til i morgen, men det er det altså ikke, forteller Maren Stensby.

- Hvor mange billetter er solgt til nå?

- Vi har solgt 3.214 til nå, men det er innkludert sesongkortene. Jeg holder fast ved at det helt sikkert blir mellom 5.000 og 6.000 i hallen i morgen kveld. I kveld holder vi billettlukene oppe i hallen så er det noen som vil sikre seg plass i hallen er det bare å møte opp. 

Direkte på h-a.no

h-a.no sender som vanlig kampen direkte torsdag kl.18. Våre lesere kan chatte med våre reportere som ser kampen. h-a.no kommer med rapporter før kampen, og etter kampen kan du se Rinkside på HATV. 

Kampen mot Oilers blir sendt i hockeyekstra i sportskanalen på TV2. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke