7. des
 
- Verken VIF eller Sparta velger Dragons
Den tidligere storhamartreneren, Petter Thoresen (bildet), tror verken Vålerenga eller Sparta har til hensikt å velge Storhamar som motstander i kvartfinalen.

Publisert: 15.jan.2009 05.26
Oppdatert: -
HAMAR: - Det er en følelse jeg har, sier den tidligere suksesstreneren:

- Sparta og Vålerenga har mange spillere og ledere som har vært med lenge og som vet at det fremdeles er mye god hockeykultur i Hamar. De husker at Storhamar ble norgesmester for ni måneder siden. Storhamar har en lang historie som et godt hockeylag. Jeg tror at både Vålerenga og Sparta ønsker å unngå dragene i kvartfinalen, sier Petter Thoresen, som ser alle de kampene han rekker.
Han satt ringside da Storhamar tapte 2-5 for Lørenskog tirsdag:
- De hadde trengt en opptur, men var uheldige på en måte da Lars Løkken Østli måtte gå i dusjen på stillingen 2-3 Jeg synes at det ungdomspregede laget gjorde det overraskende bra før jul, men på nyåret har de møtt veggen. Det skyldes først og fremst alle skadene. Det er ikke så greit med Løkken Østli, Eerikki Koivu og Pål Johnsen langtidsskadd samtidig. Nå er det om å gjøre å få de skadde i form og stille et skadefritt mannskap i sluttspillet.
Thoresen mener at laget, etter sju tap i løpet av de åtte siste kampene og en deprimerende 8. plass på tabellen, trenger en seier:
- Når du taper mange på rad, mister du automatisk mye selvtillit og blir stresset. I en sånn situasjon er det viktig å få noen gode prestasjoner og noen gode opplevelser.
I kveld skal Storhamar til Fredrikstad for å møte et lag som fort kan bli motstander i kvartfinalen, nemlig Stjernen. De kjemper med Stavanger og Lillehammer om den gjeve 4.-plassen på tabellen.
Mens Stjernen har vunnet ti kamper hjemme, har Storhamar så langt bare vunnet fem borte.
Dessuten har Stjernen fremdeles Henric Höglund som sulten målscorer. Svensken, som ble linket til Storhamar ved nyttårstider, har så langt scoret 28 og har lagt 24 målgivende pasninger. Til sammen 52 scoringspoeng er mye mer enn han hadde i Storhamar i fjor.
Dragene har spilt tre seriekamper mot Stjernen denne sesongen: Hjemme har Storhamar vunnet 5-4 og tapt 2-5, mens Stjernen vant 3-2 etter straffer i Fredrikstad.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke