buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
- Vi er ikke med i CHL for å spille treningskamper
Storhamar har nesten doblet treningsmengden fra tidligere sesonger. Nå håper Aleksander Smirnov at laget kan stå sterkt rustet til CHL-kampene mot Sparta Praha og Geneve-Servette.

Publisert: 18.mai.2015 18:18
Oppdatert: 19.mai.2015 07:29

Det er en offensiv Aleksander Sminov som har begynt å gjøre gutta sine klare for ny sesong.

- Vi har gjort om på sommertreningen i år. Vi har økt fra fire til sju uker med fellestrening, og jeg har stor tro på at det skal gjøre oss mye bedre. Vi brukte litt for lang tid på å komme i form fjor, noe som gjorde at vi tapte en del tredjeperioder på høsten. Sånn blir det ikke nå, lover Storhamar-treneren.

For første gang skal Storhamar spille Champions Hockey League, og russeren gleder seg til det.

- Vi har stor respekt for lagene vi skal møte, men vi er ikke med i CHL for å spille treningskamper. Vi skal prøve å få så gode resultater som mulig. Det er en seriøs turnering, ikke noe vi gjør for å komme i form, sier treneren, som er glad for å ha mange spillere i aksjon.

- I dag trener 18 stykker løping her, i tillegg til at vi har tre spillere som trener alternativt. Det er mange flere enn hva vi hadde i fjor. 

Storhamar har mistet Andrew Engelage (ikke tilbudt ny kontrakt), Ole Petter Øvergaard (lagt opp), Pål Johnsen (lagt opp), Daniel Jørgensen (ikke tilbudt ny kontrakt), Linus Johansson (Mora Ik). I tillegg er både Mads Hansen og Luke Moffatt usikre kort.

- Jeg håper vi klarer å få tilbake Luke. Han er en viktig spiller for oss, sier Smirnov, som også håper at Joel Johansson blir Storhamar-spiller til høsten.

- Vi er i kontakt med Joel, men han har fortsatt ikke gitt oss noen konkret beskjed om hva han kommer til å gjøre. Jeg håper virkelig at vi klarer å få Joel hit, avslutter Smirnov. 

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Adrian Saxrud Danielsen, Joakim Jensen, Aleksander Smirnov og Mikael Zettergren snakker mellom oppvarming og intervaller.
FOTO: Bendik H. Eriksen
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat