24. aug
FORTVILER: Eerikki Koivu og Ruben Smith i gult, fortviler over en forsvarstabbe som ga Stjernen-scoring.
 
- Vi gir dem et par mål
Stjernen - Storhamar 3-2 En unødvendig utvisning, og to fatale pucktap resulterte i tre baklengsmål. - Vi gir dem et par mål, innrømmer Rune Gulliksen.

Publisert: 14.okt.2009 05:12
Oppdatert: -
FREDRIKSTAD: Dårlige uttellingen framover, og store feil bakover sørget for Storhamars andre tap denne sesongen. Og alle de tre målene kunne vært unngått.

1-0: Er allerede i undertall da Teddy Midttun velger å krysstakle enn Stjernen-spiller etter at Ruben Smith har blokkert.
2-1: Trygve Hillestad blir usikker i egen sone. Mister pucken, og gir Stjernen en to mot null situasjon.
3-1. Eerikki Koivu skal spille opp fra egen sone, men sender pucken rett i ei skøyte som gir Stjernen muligheten.

Tar på seg 2-0-målet
Trygve Hillestad hadde ingen problemer med å innrømme feilen etter kampen.

- Det målet er mitt. Den tar jeg på meg, sier Hillestad.
Hadde det ikke vært for tre unødvendige baklengsmål kunne dragene ha tatt sin fjerde strake seier. For selv om de var slurvete bakover, hadde de muligheten framover.
- Jeg er egentlig godt fornøyd med gjennomføringen. Dessverre så gir vi dem to mål. Vi slurver mye bakover, sier trener Rune Gulliksen.
- Vi skaper mange sjanser, men i dag var marginene mot oss, og ikke med oss, som de har været de siste kampene.

- Fortjent bedre
Ruben Smith var tilbake i Storhamar-målet etter to kampers fravær.

- Vi hadde fortjent i hvert fall ett poeng, I fem mot fem i to første perioden skaper vi flere sjanser, selv om de ikke er så store, sier sisteskansen og fortsetter:
- De feilene vi gjør må bare lukes bort.
Stavanger-gutten fikk også flere store sjanser imot seg. Johan Olsson fikk muligheten til å bli tomålsscorer på straffeslag i tredje periode, men forsøket reddet Smith enkelt.
- Jeg synes det gikk greit. Tredje målet skal jeg vel egentlig ta, men jeg blir litt lurt av at han faller i det han skyter.

Mye rokeringer
Før gårsdagens tv-kamp hadde allerede Gulliksen gjort endringer i rekkene, og flere ble det utover kampen.

- Det er rett og slett for å ikke belaste spillerne for mye. Nå som vi har fått en ekstra serierunde er det nødvendig, fastslår Gulliksen.
Fjerderekka fikk prøve seg i en periode, mens Marius Mathisrud måtte tåle en del benkesitting til fordel for Eirik Børresen de to siste periodene. Mens Martin Blakseth Huse fikk mer spilletid enn vanlig.

Nær sudden
Dragene presset hardt på for utligning. Men det ville seg ikke.

Både toppscorer Joakim Jensen, og assistkonge Pål Johnsen hadde muligheten, uten at noen av dem klarte å overliste landslagskeeper Pål Grotnes.
Joakim Jensen var nær ved å sikre dragenes fjerde strake sudden, men Grotnes fikk stoppet goalgetterens skudd med tuppen av skøyte.
- Vi gjorde maksimalt for å skaffe oss nok en Sudden, men i dag gikk det gikk, sier Gulliksen som var tilbake på sin gamle hjemmebane i går kveld.
- Vi må regne med noen kamper med marginene imot også. Men nå gjelder bare om å lade batteriene før møtet med Manglerud Star torsdag (i morgen).
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke