15. des
GIR SEG IKKE: Tor Nilsen har ingen planer om å la Storhamar få en enkel reise til semifinalen.
FOTO: Fredrik Olastuen.
 
- Vi gir oss aldri
Lillehammer-trener Tor Nilsen nekter å gi seg før den feite dama synger.

Publisert: 10.mar.2015 22.42
Oppdatert: 11.mar.2015 06.21

Storhamar vant den tredje kvartfinalen 4-3, og leder nå i 3-0 i kamper. Lillehammer kjempet heroisk, men måtte gi tapt etter Luke Moffatts scoring i sudden death.

Trener Tor Nilsen var ikke fornøyd med hvordan laget hans startet kampen, men likte utviklingen til rødtrøyene. 

- Jeg er ikke fornøyd med måten vi starter kampen på. Vi gir bort pucker på farlige steder, blir gått fra, og vi er helt enkelt ikke med. Jeg synes vi spiller oss godt inn i kampen etter at vi får 1-1-scoringen, da er det jevnt helt inn. Jeg er mest fornøyd med den tredje perioden, for da er er vi virkelig på topp, sier Nilsen.

Nilsens gutter var effektive i overtall i kveld.

- Vi var gode både i undertall og i overtall. Vi scorer tre fine mål i power play, og jeg er veldig fornøyd med måten vi håndterer disse situasjonene på, sier Nilsen, som var glad for at Brian Foster briljerte bakerst.

- Brian var helt enorm i dag. Han er blitt bedre og bedre for oss gjennom hele sesongen, og i dag holdt han veldig høy klasse. Brian sto en kanonkamp.

 Selv om Lillehammer ligger under 3-0 i kamper, har ikke Nilsen gitt opp av den grunn.

- Vi skal kjempe med nebb og klør for å tvinge fram en kamp til. Bare det å få møte Storhamar til en viktig kvartfinale bør være motivasjon nok for oss. Det har vært to jevne kamper nå, men Storhamar har trukket det lengste strået. Nå må vi fortsette å jobbe knallhardt, så vil vi etter hvert få belønning. Vi gir oss aldri, lover Tor Nilsen.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
REDNING: Brian Foster reddet 42 av 46 skudd i kveld.
FOTO: Fredrik Olastuen.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke