6. des
NY REKKE: Magnus Lindahl (f.v.), Mikael Zettergren og Martin Gran skal prøve seg sammen mot Vålerenga.
Foto: Fredrik Hubred Hagen
 
- Vi skal gjøre livet surt for motstanderne
Aleksander Smirnov håper å ha funnet en perfekt tredjerekke i Magnus Lindahl, Mikael Zettergren og Martin Gran.

Publisert: 11.aug.2015 16.03
Oppdatert: 11.aug.2015 16.37

Storhamar-treneren prøver nye rekker før torsdagens treningskamp mot Vålerenga på Jordal Amfi. Og en av de mest spennende er rekka med de to nykommerne, Magnus Lindahl og Mikael Zettergren, sammen med Hamar-gutten Martin Gran.

- Vi er en offensiv, rask rekke som skal være vanskelige å møte for motstanderne. Vi er skøytesterke og raske, sier Magnus Lindahl, som får støtte av Mikael Zettergren.

- Magnus og Martin er lynraske vinger, mens jeg får en litt mer defensiv oppgave. Her må jeg holde gutta litt i ørene, gliser svensken, som er veldig imponert over hvor proffe treninger Smirnov har.

- Her er det som å spille i Allsvenskan. Det kan ikke sammenlignes med hvordan det var i Lillehammer, sier spilleren som gjorde 54 poeng i Lillehammer-trøya sist sesong.

håper å finne gode løsninger

Storhamar-trener Aleksander Smirnov er spent før torsdagens kamp på Jordal Amfi.

- Vi har vært bra på trening så langt. Nå prøver vi å finne de riktige rekkene før kampene i CHL, sier Smirnov, som er spent på hvordan Zettergren-rekka vil være i kamp.

- Det er kamper som avgjør hvor bra en rekke er. Ja, de har sett bra ut på trening, men det er fortsatt noe helt annet å få det ut i kamp.

Vålerenga, som er torsdagens motstander, har ikke det laget de vanligvis pleier. Flere av stjernespillere forlot Oslo-klubben etter den skuffende sesongen sist vinter. Men Smirnov tar likevel ikke lett på Espen Knutsens gutter.

- Vålerenga er altlid en tøff motstander. De gir seg aldri lett når det er kamper mot oss. Det er mye historie når vi møter dem, sier Smirnov. 

aldri aktuelt med vålerenga

Magnus Lindahl vraket Vålerenga da han tidligere i sommer valgte å gå til Storhamar. Nå gleder han seg til å møte dem.

- Det er aldri aktuelt for en Manglerud-gutt å spille for Vålerenga. Så enkelt er det, gliser Storhamars nummer 60.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke