24. aug
Klare for kamp: Trenerne Pål Johnsen og Aleksander Smirnov er klare for kamp mot Stavanger Oilers i morgen.
 
Lover god hockey og tilstedeværelse på isen
Storhamar hadde en svak åpning på fjorårets sesong med fem tap på rad. Etter 9-1-tapet mot Stavanger Oilers i den sjette kampen, snudde alt for de gule og blå. I morgen er lagene klare for dyst igjen.

Publisert: 28.sep.2015 18:54
Oppdatert: 28.sep.2015 19:39

Assistenttrener Pål Johnsen er ikke redd for at Storhamar skal gå på den samme smellen i år som i fjor. 

– Det var en helsvart periode hvor lite fungerte for oss. Klubben slet økonomisk, laget slet med mange skader og vi var ganske sikre på at det ville bli en knalltøff sesong for oss videre. Etter 9-1-tapet mot Stavanger, samlet vi oss og tok en skikkelig prat. Vi visste at vi kunne snu alt igjen og at en ny kamp var rett rundt hjørnet, forteller Johnsen. 

energi og glød

I den sjuende kampen vant Storhamar 6–2 mot Sparta Sarpsborg. Deretter gikk det bare en vei for Storhamar.

– Det var veldig viktig for oss å få et par skikkelige seire etter 9-1-tapet i fjor. Vi kom oss på rett vei igjen. Det blir en tøff kamp mot Stavanger Oilers i morgen, men vi er ikke redd for å gå på den samme smellen som i fjor. Vi skal revansjere det tapet og spille med masse energi i kroppen og glød i øynene. Vi skal spille god hockey og være til stede på isen, sier Johnsen, som også ser fram til full hall.

Under søndagens kamp mot Frisk Asker måtte Martin Huse og Lars Løkken Østli forlate isen i 3. periode. Huse og Løkken Østli er ikke klare til morgendagens kamp på grunn av skade i overkropp. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke