23. aug
LEGENDE: Pål Johnsen var glad og tydelig rørt etter å ha blitt hyllet av hele Hamar OL-Amfi.
FOTO: Fredrik Hubred Hagen.
 
- Vi skal vinne for Pål
Christian Larrivée er glad for at Pål "Magic" Johnsen fikk en siste seier i Hamar OL-Amfi. Lørdag avgjøres NM-finalen i Stavanger

Publisert: 16.apr.2015 22:29
Oppdatert: 17.apr.2015 06:55

Storhamar slo tilbake med en sterk 2-1-seier foran 6323 feststemte tilskuere i Hamar OL-Amfi torsdag, i det som mest sannsynlig var Pål "Magic" Johnsens siste kamp.

- pål er en stor legende

Christian Larrivée gikk foran for hjemmelaget med harde taklinger, skudd, offervilje, en målgivende pasning, samt en sterk sult etter å vinne. Etter kampen var han glad for at Pål Johnsen fikk oppleve en siste seier i Hamar OL-Amfi.

- Jeg har bare lyst til å gråte for Pål. Han fortjente å vinne denne kampen. Pål er en stor legende som har gjort så mye for denne klubben. Jeg har spilt med ham i fem år, og jeg kan nesten ikke tenke meg hvordan det blir å spille uten ham, skryter Christian Larrivée. 

Storhamar måtte vinne kveldenes kamp dersom drømmen om NM-gull skulle realiseres. 

- Vi spiller en solid kamp defensivt. Jeg synes vi fortjener å spille mer i overtall, men dommerne virket litt redde for å dømme utvisninger. Vi har snakket om å spille bedre første perioder, og det klarte vi i kveld. Det var utrolig morsomt å spille foran så mange tilskuere, sier Storhamars poengkonge. 

ny finale lørdag

Nå blir det en ny Stavanger-tur lørdag. Der skal alt avgjøres.

- Vi må prøve å gjøre mye av det vi gjorde i kveld. Førsteperioden blir selvfølgelig viktig igjen, for vi vet hvordan Stavanger liker å spille på hjemmebane. Vi vet at det kommer til å bli tøft, men vi skal være klare, det kan jeg love. Vi skal vinne for Pål, lover Christian Larrivée.

Etter kampen sto hele Amfi`n igjen for for å hylle Johnsen. Han var tydelig rørt og glad da han gikk i garderoben. En æra nærmer seg slutten.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
JUBEL: Her feirer Christian Larrivée og resten av Storhamar-spillerne Eirik Skadsdammens 1-0-scoring.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke