buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
- Vi støtter Eskil

Publisert: 29.jan.2009 05:26
Oppdatert: -
HAMAR: Styreleder i Storhamar Dragons, Tore Tomter, brukte 40 sekunder på å snu fortvilelse til full Eskil Ervik-støtte.
Det første som ramlet ned i hodet på Tomter, var nemlig:

- Nei, ikke en til som skal slutte.
Han ville helst ikke at klubben skulle miste enda en ansatt. Tidligere har Micky Bjerke sagt opp i administrasjonen, for å gå tilbake til jobben i Forsvaret, som han hadde permisjon fra.
- Etter om lag 40 sekunder, var jeg ikke i tvil. Klart vi må støtte Eskil Ervik i kampen om å ta OL-gull. Det er kjempespennende. Jeg synes det er riktig av Eskil å prøve seg.
Tomter innrømmer at de får en utfordring med å erstatte Ervik, som har fått ett års permisjon.
- Vi må ha inn en person, helst en markedsperson. Vi skal se på forskjellige løsninger. Men det er ingen tvil om at det er en utfordring å finne en flink person som kan være her i ett år, sier Tomter, og fortsetter:
- Den viktigste perioden for neste sesong, er nå, og nå er Eskil Ervik her. Det er bra. Jeg vil gjerne presisere at vi er veldig godt fornøyd med den jobben han gjør. Han er et internasjonalt ikon i idrettsverden, og det er ikke alle som har slike personer ansatt hos seg.
Eskil Ervik skal i utgangspunktet jobbe i Storhamar Dragons ut mars.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat