25. jun
Patrick Thoresen og lagkamerat Ryan Potulny.
 
- Viktig ikke å henge med hodet
Patrick Thoresen var skuffet over ikke å få spille første hjemmekamp mot Pittsburgh i natt norsk tid. Er det en ting han har lært, er det imidlertid at det ikke hjelper å henge med hodet.

Publisert: 14.mai.2008 07:07
Oppdatert: -
PHILADELPHIA: Patrick Thoresen skjønte tidlig på gårsdagens trening at han ikke kom til å få spille nattens kamp i sluttspillet.

Da han i tillegg fikk på seg en oransje drakt og ble satt opp som motstanderback noen minutter senere, forsvant alle forhåpninger om spill.

Håpet å få sjansen
- Vi får aldri noe beskjed som spiller, om hvordan laget blir, men jeg skjønte med en gang at det ikke ble med den ene kampen på tribunen.

Naturlig nok var han skuffet der og da, og hadde håpet å få sjansen igjen etter at «vikaren» hans, Steve Downie, gjorde en feil slik at Pittsburgh avgjorde forrige kamp.
I stedet fikk Downie, som er rookie denne sesongen, en ny sjanse.

Takler motgang bedre
- Det er viktig ikke å henge med hodet, og akseptere at treneren tar ut laget. Du vil selvsagt spille hele tida og alle kamper, men jeg har lært mye om å takle motgang her borte. Hvis du går og sutrer om det, skaper det bare dårlig stemning i et lag. Slike spillere vil ingen klubber ha.

I løpet av sine snart to i Nord-Amerika har han tatt de oppgavene han har fått, uten å mukke. I NHL er han ingen stjerne.
I lengden håper Hamar-gutten å tjene på det.

0,1 prosents sjanse
Foran den tredje kampen mot Pittsburgh var han med på oppvarmingen i natt, men det er bare for å holde alle i gang.

- Det er alltid slik at noen kan bli sjuke, eller kjenne av en skade, men du vet der og da at det er 99,9 prosents sjanse at du ikke spiller. Den oppvarmingen er ikke så spennende, smiler Patrick Thoresen, som dermed fikk se kampen sammen med samboer Monika og kompis Erik, bror til Storhamar-spiller Lars Løkken Østli.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke