6. des
 
- Vil se igjen det vi har jobbet med
I kveld starter sesongen for Storhamar Dragons med bortekamp mot Frisk Asker. Trener Rune Gulliksen ønsker å se igjen det laget har jobbet med siden første istrening.

Publisert: 13.aug.2009 05.09
Oppdatert: -

HAMAR: Storhamar har trent på is siden forrige mandag.

I sin andre periode i jobben, har trener Rune Gulliksen fått ti dager på seg til å sette sitt preg på laget før første treningskamp.
- Jeg ønsker å se igjen det vi har jobbet med på is de siste ti dagene. Det dreier seg om vending av spillet vårt og styrespillet. Vi har fått sett litt på det defensive, sier Gulliksen.
Men mest av alt vil han se at spillerne er klare fra første dropp. Storhamar skal framstå som et hardtarbeidende lag med innsatsen i bunn.
- Det viktigste er at jeg ser at gutta er klare og har arbeidstøyet på. I den første matchen tror jeg det er viktig at det ikke blir altfor mye nytt. Storhamar ønsker å være et offensivt lag, men vi skal også være et lag som jobber knallhardt for hverandre. Det begynner nå.
Laget tas ut etter morgentreningen i dag.
- Jeg har ikke helt bestemt meg ennå, sa Gulliksen til HA-sporten i går.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke