7. des
VURDERING: Michael Smithurst synes Stavanger, Sparta og Lørenskog peker seg ut som årets favoritter. Foto: Henning Rugsveen
 
- Vil ta litt tid med Lørenskog
Michael Smithurst tror Lørenskog må bruke litt tid på å spille inn laget, men er sikker på at de blir sterke etter hvert.

Publisert: 16.sep.2010 04.12
Oppdatert: -
HAMAR: - Jeg synes Stavanger, Sparta og Lørenskog peker seg ut. De ser bra ut. Lørenskog har byttet ut 13 spillere, og må i realiteten spille inn et helt nytt lag. Det vil ta tid, Per nå ser Sparta veldig sterke ut. De har bygd opp et lag over flere sesonger, sier Smithurst, og legger til:
- Stavanger var sterke forrige sesong, og stakk av med gullet. Da er det lett å bli litt for fornøyd. Men det skjer ikke med Petter Thoresen som trener. Han er perfekt for dem nå. Jeg tror Stavanger blir sterke igjen, sier Michael Smithurst.
Spent på Vålerenga
Han synes det er vanskelig å ta bort Vålerenga fra toppsjiktet.
- De har mistet mange, men er alltid med. Jeg er spent på Vålerenga, sier Storhamar-treneren, før han går over til sitt eget lag:
- Med maks flyt og få skader, er det mulig å blande seg inn i topp fire.
Sparta imponerte
Han ble imponert over Sparta i treningskampen tirsdag.
- De banket på med fire femmere, og var veldig voksne i spillestilen. For vår del, i slike kamper, blir det viktig med personlig mot. Vi merket at tre rutinerte spillere var ute, sier Smithurst, og fortsetter:
- Vi har spilt noen jevne treningskamper mot Lillehammer. De kan hevde seg bra. Jeg tror også at Rosenborg vil overraske, spesielt hjemme i Leangen, sier Smithurst.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke