15. des
 
- Visste det var kritisk fra dag én

Publisert: 12.feb.2014 04.13
Oppdatert: -
For Mads Hansen har ikke Storhamar Dragons økonomiske problemer kommet som noe sjokk.
- Jeg har visst at det var kritisk fra da jeg skrev under kontrakten, men som spiller håper du selvsagt at ting skal ordne seg, sier han.
Likevel legger ikke Storhamar-kapteinen skjul på at den siste tids turbulens har skapt uro i spillegruppa. Klubbens svake prestasjoner i januarmåned må sees i lys av dette, mener han.
- Mange spillere var urolig for om de hadde noen klubb å spille for sesongen ut. Det verserte mange spekulasjoner om klubben ville fristille spillere og i tilfelle hvilke. Det har vært en belastende tid,
- Nå har det ordnet seg. Klubben har holdt informasjonsmøte og lagt alle kort på bordet. De har sagt klart fra at de ikke kommer til å fristille spillere og jeg har et inntrykk av at klubben tenker som oss: skal vi hevde oss, må vi ha den spillergruppa vi har. Kvitter vi oss med noen, blir det som å gjøre produktet mindre attraktivt for publikum og sponsorer. Å sette folk på døra blir som å sage over den greina vi sitter på, sier Mads Hansen.
- Mot Tønsberg var bekymringene borte. Vi presterte god hockey og tok et stort steg i riktig retning. Nå er det bare å holde dampen oppe fram mot sluttspillet. Vi skal yte vårt på banen for at klubben skal klare seg.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke