24. jun
TØFFE TAK: Lars Erik Hesbråten sendes i bakken av Vålerengas Tobias Lindström. Hesbråten kom seg helskinnet gjennom episoden, men Dragons blir stadig mer plaget av øvrige skader.
 
1-3-tap mot erkerivalen
Dragons fikk en dårlig start på 2014.

Publisert: 02.jan.2014 17:43
Oppdatert: -

DRAGONS - VÅLERENGA 1-3

Eirik Skadsdammen er ute i lang tid med kraniebrudd mens Bryan Schmidt sliter med et leddbånd. Under oppvarmingen til Vålerenga-kampen måtte en omgangssyk Christian Larriveé melde forfall, og i første periode måtte også Trygve Hillestad tre av med en vond skulder.

Et skadeskutt Dragons åpnet hatoppgjøret friskt, men ble avkledd av Vålerenga i andre periode.

Etter 1-3-tapet i OL-Amfi, Dragons' tredje strake nederlag mot erkerivalen, innrømmer assistenttrener Jonas Norgren at skadesituasjonen ødelegger for Dragons.

- Innsatsen vår kan ikke arresteres, men vi er slitne. Vi mangler spisskompetanse og kvalitet når så mange spillere er ute, og vi merker skadene. Noen må stå fram når de erfarne blir borte, sier Norgren, uten å ville utdype hvem han forventet mer av mot Vålerenga.

Dårlig powerplay

Martin Blakseth Huse og Rasmus Juell hadde sørget for at stillingen var 1-1 da lagene gikk inn til første pause. Dragons åpnet kampens andre periode med fem mot tre på isen, men maktet ikke å utnytte rommene Vålerenga-utvisningene ga.

- Vi mangler spesielt kvalitet i powerplay. Vi blir for stillestående, og fem mot tre-overtallet var rett og slett for dårlig av oss, oppsummerer Norgren.

- Mål preger kamper

Like etter at overtallet var over, satte Mathias Trygg inn gjestenes 2-1-scoring, før samme mann trygget ledelsen for Vålerenga et par minutter før periodeslutt.

- Mål preger kamper, og vi slipper inn et par billige mål etter feil i andreperioden. Jeg synes vi gjør et ærlig forsøk i tredje periode, men det hjelper lite, avslutter Norgren.

Forsøket ga ingen effekt, og Vålerenga tok sin tredje strake Storhamar-skalp med seierssifrene 3-1. Om bare to dager skal skadeherjede Storhamar opp mot nok et topplag, når Oilers venter i Stavanger.

Vi fulgte kampen live:

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke