20. aug
STOR INTERESSE: Luke Moffatt og de andre spillerne i finalen ble sett av 150.000 på det meste.
FOTO: FREDRIK HUBRED HAGEN.
 
118.000 fulgte Stavanger mot Storhamar
Det var hockeyfeber også på TV2.

Publisert: 20.apr.2015 13:24
Oppdatert: 20.apr.2015 13:25

Hockeyfeberen raste i Hamar lørdag kveld. Fansen fylte opp Stortorget fra tidlig ettermiddag til langt på natt, og avsluttet festen med å ta i mot spillerne da de kom hjem fra Stavanger. Noen tusen fulgte h-a.no's direktesending fra kampen, men det var også mange som satt foran TV-skjermen og fulgte dramatikken i Stavanger.

118.000 tv-seere fulgte i snitt den dramatiske hockeyfinalen mellom Stavanger Oilers og Storhamar Dragons. Årets finaleserie har hatt 40 prosent flere seere en i fjor, skriver TV2.

- Dette ble en eventyrlig sportshelg for TV 2 Sporten, med sterke seertall og stor spennvidde. Spesielt hockeytallene gleder, hvor Stavanger Oilers – Storhamar Dragons innkasserer over 40 prosent økning i seingen fra fjorårets finaleserie mellom Oilers og Vålerenga. Opp mot 150.000 seere fulgte den avgjørende kampen på det meste, som er knalltall på TV 2 Sportskanalen. Vi registrerer en sterk økning i hockey-interessen, selv når konkurransen fra annen sport er råsterk, sier Vegard Jansen Hagen som er sportssjef i TV 2.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke