18. aug
BYTTER REKKE: Pål Johnsen skal spille sammen med Christian Larrivée og Fredrik Lystad Jacobsen igjen i kveld.
 
15 målscorere i Dragons
Trener Michael Smithurst mener det er en styrke at han har mange spillere som produserer.

Publisert: 20.okt.2011 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Flere lag har en eller to spillere som utmerker seg veldig på toppscorerlista. Justin Donati (10 scoringer) i Vålerenga er et slikt i eksempel.

Handler mye om sjøltillit

I Dragons er det jevnere. Åtte spillere har scoret tre mål eller mer, og hele 15 spillere har satt pucken i mål minst en gang.
Her er toppen av toppscorerlista:
Martin Blakseth Huse 5.
Eirik Skadsdammen 4.
Christian Larrivée 4.
Nathan Martz 4.
Fredrik Lystad Jacobsen 4.
Ørjan Mikkelsen 4.
- Vi har flere som scorer, og det viser at rekkene er ganske jevne. Jeg mener det er en styrke at det er flere som produserer, sier Smithurst, og fortsetter:
- Det handler mye om sjøltillit, og noen får det av å produsere målpoeng, sier Dragons-treneren, som kjører Pål Johnsen, Christian Larrivée og Fredrik Lystad Jacobsen sammen igjen i kveld.

Startet sesongen sammen

- På sitt beste er de fantastiske, og jeg er spent på denne rekka mot Lillehammer. De har mange kvaliteter.
Smithurst kjørte disse tre sammen i starten av sesongen også. Utfordringen da var at trioen var på isen ved litt for mange baklengsmål.
- Nå er de inne i kampmodus, og jeg tror det skal gå bra, sier Smithurst, som satte inn Martin Blakseth Huse i stedet for Pål Johnsen etter hvert.
Men Huse ble skadet mot Lørenskog.
I det siste har Pål Johnsen vært senter i 3. rekka.
Alt tyder på at Smithurst beholder rekka med Eirik Skadsdammen, Nathan Martz og Joakim Jensen. Ørjan Mikkelsen kommer inn som senter i 3. rekka, sammen med Eirik Børresen og André B. Paulsen. 4. rekka: Eirik Salsten, Trygve Hillestad og Tom Ivar Hesbråten.
Lars Løkken Østli fikk seg en smell over det venstre øyet søndag, og ble sydd, men er klar igjen til Lillehammer-kampen i kveld.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke