24. aug
SKEPTISK: Barna på barneavdeling på sykehuset i Elverum var litt skeptisk til Storhamar-maskot Silfest til å begynne med.Foto: Privat
 
200 bamser til sykehuset i Elverum
I går fikk barneavdelingen på sykehuset i Elverum overlevert 200 bamser fra Bamsekampen i Hamar OL-Amfi tidligere i vår.

Publisert: 23.mai.2014 04:00
Oppdatert: 23.mai.2014 03:59

Maskoten til Storhamar Dragons, Silfest, fikk, etter å ha vist seg fram uten maske, også være med på overrekkelsen. Skepsisen til maskoten var til å begynne med, til å ta og føle på.

Det var ikke så mange barn innlagt på barneavdelingen da overrekkelsen fant sted, men de som var der, satte stor pris på tiltaket. Det samme gjorde avdelingsledelsen som mente at bamsene kunne bli et lyspunkt i tilværelsen for unge pasienter i tiden framover.

Under bamsekampen ble det i alt solgt 200 bamser som ble kastet på isen.

Overskuddet av bamsesalget gikk til kreftforeningen.

- Bamsene burde vært levert tidligere, men på grunn av omstendighetene både i klubben og ved Elverum sykehuset fant vi ikke et tidspunkt som passet før nå, sa Maren Stensby i Storhamar Dragons.

Stensby sa at Dragons` samarbeid med kreftforening vil fortsette. Det kan bety enda flere bamser til barneavdeling på Elverum sykehus neste år.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke