15. des
 
3000 meters blodslit på første trening
Storhamar Dragons løp 3000 meter på Romedal på sin første treningsøkt etter ferien. Nå er hardkjøret for alvor i gang.

Publisert: 21.jul.2014 18.06
Oppdatert: 22.jul.2014 14.33

Riktignok var fremdeles mange spillere ute og ferierte da Aleksander Smirnov "kickstartet" sesongoppkjøringen med en 3000 meter rundt friidrettsbanen på Romedal. 

Jimmy Andersson, Christian Larrivée, Adrian Saxrud Danielsen, Stein André Hagen, Anders Braavold, Jørgen Langdalen og Mads Hansen var de som stilte til start. Resten av laget kommer tilbake på plass om kort tid.

Kaptein Hansen ledet an og var førstemann over 3000 meter på tiden 11,09. Jørgen Langdalen og Jimmy Andersson kom inn som nummer to og tre, begge løp på under 12 minutter. 

Tro ikke at Dragons-gutta kommer til å ligge på latsiden i tiden som kommer heller. Hver dag fremover skal det trenes knallhardt for å komme i form til seriestarten mot Vålerenga den 11. september. Denne uka blir det doble økter tirsdag og torsdag, mens fra neste uke av blir det doble økter hver bidige dag med både styrke og kondisjon. 

Om nøyaktig én måned spiller Dragons mot Oskarshamn i sin første treningskamp for sesongen. Fra og med 1. august skal gutta få kjenne på is igjen, da joggeskoene byttes ut med skøyter. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke