21. jun
DRØMMER OM NM-GULL: Pål Johnsen håper å vinne sitt sjuende NM-gull denne sesongen.
FOTO: Fredrik Hubred Hagen.
 
Magic hylles i sosiale medier
Pål Magic Johnsen (38) kan være inne i sin siste sesong som Storhamar-spiller.

Publisert: 15.jan.2015 14:28
Oppdatert: 15.jan.2015 14:34

Reaksjonene etter at det ble kjent at Pål Johnsen velger å legge opp ved et eventuelt NM-gull har vært store.

Både på HAs Facebook-side og på gruppen TIPS for GET Ligaen har kommentarene vært mange. Her er et lite utdrag av hva som har kommet siden nyheten ble kjent.

"Pål avslutter den sesongen Patrick kommer hemmat", skriver Ole-Edvard Bronken i kommentarfeltet på TIPS for GET Ligaen-gruppen.

Det er flere som kaster seg på bølgen og hyller Dragons-veteranen nå som han kan være inne i sin siste sesong i gult og blått. 

"#18 LEGENDE", følger Kenneth Hoel opp med på den samme siden. 

"Fader.. Kanskje vi bør satse på 2. plassen likevel?", skriver Fredrik Olastuen, som en morsom kommentar til at han håper at Johnsen skal ta en sesong til i Storhamar.

"Han fortjener å avslutte karrièren med ett NM-gull til før han legger opp, det er en verdig avslutning på en magisk karriere!", skriver Odd Erik Holm.

Spekulasjonene går på om Påls Nummer 18 kommer til å bli fredet den dagen han legger skøytene på hylla. Storhamar har kun fredet Erik Kristiansens draktnummer, men også Tom Erik Olsen og Jonas Norgren har faner med sine draktnumre oppunder taket i Hamar OL-Amfi.

Med seier i dag vil Storhamar kun være to poeng bak Stavanger Oilers. Og Pål vil være ett skritt nærmere drømmen om et nytt NM-gull. Seriemesteren har som kjent den endelige hjemmebanefordel gjennom hele sluttspillet, noe som kan blir veldig avgjørende når vi skriver april måned. 

Du kan følge kveldens kamp live her på h-a.no fra kl. 18.00!

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
PÅ JOBB: Pål sager rør i ti minusgrader.
FOTO: Bendik H. Eriksen.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke