23. aug
MÆTT: 3.500 har kjøpt billett til nå. Det kan bli mætt fjøs i kveld.
FOTO: TROND LILLEBO.
 
3.800 billetter solgt allerede
Det er hockeyfeber i distriktet. I kveld kan det blitt mætt i fjøset.

Publisert: 24.mar.2015 08:53
Oppdatert: 24.mar.2015 14:11

Storhamar vinner og vinner. Hockeyfeberen stiger og stiger, og i kveld kan det bli stappfullt igjen i Hamar OL-Amfi. For de hockeyinteresserte i Innlandet vil se de blå-gule som aldri før.

- Vi har solgt 3.800 billetter til nå, så det blir mætt i fjøset i kveld, sier Maren  Stensby i Storhamar.

- Når det er så mange forhåndssolgte billetter, kan du da si noe om hvor mange som normalt pleier å komme på kamp?

- Jeg tror det blir rundt 5.000 på tribunene i kveld.

- Ikke over?

- Det er ikke så lett å si. Normalt når det er slik trøkk som nå på billettsalget pleier det å bli rundt 5.000, men det kan bli over 5.000 også for det er alltids noen som venter med å kjøpe billett til lukene åpner i ettermiddag, sier Maren Stensby.  

DIREKTE kl.19: Kampen kan du også følge direkte på h-a.no. Etter kampen får du kommentarer og analyser i Rinkside! 

Mætt i fjøset kan det virkelig bli i kveld. Det er altså til nå solgt hele 3.800 billetter, bare i dag er det solgt 300 billetter, og det er et godt tegn på at det blir trangt om plassen når Storhamar og Sparta-spillerne løper ut på isen i kveld.

- Det er stor pågang etter billetter så vil du se hockey i kveld må du skynde deg å kjøpe billett, skriver Storhamar på sine hjemmesider. De håper naturligvis på fullsatte tribuner til sluttspillfesten i kveld.

Som kjent har Storhamar vunnet de to første semifinalekampene mot Sparta. Den første med utklassingssifrene 9-3, den andre på et rant da de først hentet opp 1-4 til 4-4 og vant 5-4 på sudden death. Slik får hockeyinteressen til å rase foran kveldens tredje kamp. Vinner Storhamar også i kveld, kan finaleplassen sikres borte på torsdag. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke