17. aug
KLAR IGJEN: Lars Erik Hesbråten gleder seg til den fjerde semifinalen torsdag.
 
- Sparta kan komme ut litt desperate
Lars Erik Hesbråten er veldig spent på hvordan Sparta kommer ut torsdag kveld. Storhamar kan sikre seg finalebillett.

Publisert: 25.mar.2015 17:47
Oppdatert: 25.mar.2015 17:50

Storhamar leder 3–0 i kamper etter å ha ligget under i alle kampene.

I kveld kan de gule og blå bli finaleklare.

– Vi kan ikke ta igjen Sparta hver gang. Det gjelder å være med fra start, være klare, og ri av de ti første minuttene. Vi må være tålmodige. Sparta-tempoet vil dabbe av etter hvert, og feilene vil komme. De må vi utnytte - igjen, sier Hesbråten, som har spilt for Sparta i en sesong.

Sudden death sist

– Sparta har ikke noe å tape, og kan komme ut litt desperate nå. Det er jo tungt å ligge under 0–3 i kamper, etter å ha ledet alle tre. De to siste tapene er nok ekstra tunge for dem.

I forrige kamp i Sarpsborg ledet Sparta 4-1, men Storhamar kom tilbake. Det sto 4-4 etter full tid, og Christian Larrivée avgjorde i sudden death.

Storhamar leder som nevnt 3-0 i kamper i best av sju-serien. Det har aldri skjedd i norsk hockey at et lag har snudd en serie etter å ha ligget under 0-3.

Johnsen tilbake

Pål Johnsen spilte ikke tirsdag på grunn av sjukdom, men var på is igjen i ettermiddag. Dermed er trolig rekka med Lars Erik Hesbråten, Pål Johnsen og Martin Gran intakt igjen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke