20. aug
USIKKER: Patrick Thoresen vet ikke om han vil delta for Norge i VM i mai.
FOTO: Mikael Fritzon/TT / NTB scanpix
 
Thoresen vurderer å si nei til VM
Patrick Thoresen står over landslagssamlingen i november, og han kan velge å droppe spill for Norge i VM.

NTB
Publisert: 21.okt.2015 19:06
Oppdatert: 21.okt.2015 19:06

Djurgården-spilleren representerte det norske landslaget under OL i Sotsji i 2014, men ville ikke spille VM i mai samme år. Han var derimot med for Norge under mesterskapet i Tsjekkia før sommeren.

31-åringen sliter med en lyskeskade, noe som kan få Thoresen til å stå over verdensmesterskapet i 2016, ifølge VG.

– Skaden er der. Jeg føler jeg har noe kontroll på den og gjør øvelser for å myke opp hoftene hver dag. Men den brøt litt løs i VM og forverret seg i sommer. Den har ligget lenge og sitter godt i. Jeg må derfor bruke god tid på å få den til å slippe, sier Thoresen til avisa.

Nordmannen byttet i sommer arbeidsgiver fra SKA St. Petersburg til Djurgården. Han har vært en de viktigste spillerne på landslaget, og trener Roy Johansen håper på Thorsen-spill i VM. Men nøkkelspilleren blir ikke med i firenasjonersturneringen i Stavanger i november.

– Vi tar en turnering av gangen. Patrick skulle egentlig vært med nå, men av ulike årsaker gikk ikke det. Jeg er langt fra sikker på at han skal være med i VM, men i utgangspunktet skal han være med der, sier Johansen. (©NTB)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke