20. aug
 
Mener Storhamar snart må lære
Martin Gran tente håpet med sin 3-1-scoring, men måtte til slutt innse at Frisk ble for sterke. Nå håper han på en opptur i U20-VM.

Publisert: 06.des.2015 21:29
Oppdatert: 07.des.2015 07:57

1996-modellen mener Storhamar må ta lærdom av feilene de gjorde mot Frisk Asker. Hele 28 utvisningsminutter endte de gule og blå med.

- Unøyaktighet

- Det skyldes nok unøyaktighet og lite skøytegåing. Jeg synes vi styrer matchen fem mot fem, men vi blir hardt straffet i undertall, sier Martin Gran.

Unggutten mener det ikke nytter å ta så mange utvisninger.

- Jeg vet ikke hvor mange ganger vi prater om disiplin. Så går det to minutter, før vi ryker på ny utvisning. Det går ikke, for da blir vi hardt straffet. Vi er nødt til å lære snart.

Etter tre tunge baklengsmål de første 10 minuttene, reduserte nettopp Gran til 3-1 for Storhamar. Like etterpå tente Hampus Gustafsson for alvor Storhamar-håper med sin 3-2-scoring, før Asker avgjorde med ny scoring i den andre perioden.

Gleder seg til VM

Mandag morgen reiser Gran med resten av U20-landslaget for å forberede seg på VM. Der har han høye forventninger. I fjor ble han skadet og mistet mesterskapet, derfor er han ekstra tent på å gjøre det bra denne gangen.

- Vi har ambisjoner om å rykke opp. Personlig skal jeg være en av de ledende og bærende spillerne på laget.

Han håper Storhamar snur trenden og tar tre poeng mot Stavanger Oilers.

- Jeg håper laget finner en måte å snu dette på og vinner på torsdag. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke