21. jun
SLUTT: Nå blir det slutt på at spillerne takker hverandre for kampen etter matcher i sluttspillet. Dette bilder, som nok de fleste kan se, er veldig gammelt og hentet fra HA-arkivet.
 
Forbundet kom med regelendring
Norges ishockeyforbund kom tirsdag med regelendring som trer i kraft med umiddelbar virkning.

Publisert: 05.apr.2016 14:15
Oppdatert: 21.apr.2016 15:33

Tirsdag sendte Norges ishockeyforbund ut en pressemelding hvor det fremgår at de gjør en regelendring, og at spillerne nå ikke lenger trenger å takke for kampen i sluttspill.

--

De siste dagene har det vært en massiv diskusjon i norsk hockey, om man burde fjerne denne skikken, etter flere hendelser etter semifinalekampene mellom Lørenskog og Vålerenga.

Etter disse oppgjørene har det ved flere anledninger forekommet slåsskamper da spillerne har takket for kampen.

– Etter innspill/ønske fra både Dommerutvalget og klubber, samt etter enighet med Norsk Topphockey, har NIHF i dag besluttet at det ikke skal være krav til å takke etter enkeltkamp i resterende sluttspill. Det vil si at det kun er etter avgjørende semi- og finalelagene skal takke hverandre for kampen, skriver forbundet i pressemeldingen.

Regelendringen trer i kraft med umiddelbar virkning, og dermed kommer ikke spillerne til å takke for kampen etter kveldens semifinalekamp i DNB Arena. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke