12. des
FRAM I LYSET: Storhamar-logoen med ruinene fikk 83 prosent av stemmene da medlemmene skulle stemme på enten den eller logoen med dragen.
 
Ruinene fikk 83 prosent i kampen mot dragen
Storhamar Ishockey kommer til å dyrke logoen med ruinene mer framover nå.

Publisert: 24.feb.2015 17.08
Oppdatert: 24.feb.2015 18.35

Det er klart etter at grovtellingen er gjort i avstemmingen om medlemmene ønsker å profilere dragen eller den gamle klubblogoen med domkirkeruinene som illustrasjon.

- Et klart flertall av klubbens medlemmer (83% før endelig fintelling) har stemt for ruinene, sier daglig leder Njål Berge til Hamar Arbeiderblad.

Lytter til grunn fjellet

Han mener det sier mye om hvilken retning klubbens medlemmer vil at Storhamar skal ta.

- Vi tolker dette som et signal at grunnfjellet i klubben – og de som eier klubben – ønsker at klubbens hovedsymbol skal komme enda mer frem i lyset. Vi er i imidlertid veldig lydhøre for det viktigste argumentet mot – at barna elsker Dragen og vi i dugnadsgruppen ønsker ikke å være de som tar fra barn gleder, sier Berge.

Dragen vil imidlertid ikke bli helt borte nå.

- Gutta skal spille i retrodrakter i sluttspillet. Der synes vi ikke dragen hører hjemme, men Dragen blir på hjelmen og dragen blir med videre i kampintroen. Så får eventuelt årsmøte til sommeren ta den endelige avgjørelsen om dragens framtid, sier Njål Berge.

Vil ikke skape splid

I pressemeldingen som han la ut på klubbens nettside nå, skriver han videre:

"Vi har kun hatt et mål med jobben vår – og det er å gjenreise klubben fra den økonomiske ruinen som den befant seg i for 8 måneder siden, for deretter å gi klubben tilbake til medlemmene slik at de kan bestemme fremtiden. Vi er svært godt i gang med den jobben og har ikke noe som helst ønske at drage-kampen skal skape splid eller flytte fokus bort fra det som er viktig – sportslig suksess.

Det skal etter sesongen velges et helt nytt elitestyre som skal legge strategien for klubben fremover. Vi opplever at det beste for Storhamar Ishockey er at dette styret i samråd med klubbens medlemmer får bestemme dragens endelige skjebne."
 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
LYTTER TIL GRUNNFJELLET: Daglig leder Njål Berge.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke