6. des
Tore Tomter
 
A-laget stopper ikke
A-laget til Storhamar Dragons vil bestå selv om Storhamar Dragons AS blir slått konkurs.

Publisert: 15.nov.2008 06.20
Oppdatert: -
HAMAR: I ytterste fall er det Storhamar Dragons AS som blir slått konkurs som følge av den økonomiske krisen i Storhamar. Det betyr at A-laget kan fortsette å spille i eliteserien i ishockey.

Så lenge de har penger til å drive laget.
- A-laget går som vanlig selv om selskapet slås konkurs. I så fall vil A-laget kunne gå til samarbeidspartnerne for å høre om de vil videreføre sine avtaler med dem, sier leder for Storhamar Ishockey, Tore Tomter til HA-sporten.
Han mener det er anleggskostnadene som nå er i ferd med å ta knekken på ishockeyen i Storhamar.
- Vi har astronomiske kostnader i forhold til de andre lagene. Jeg hørte det ble ramaskrik i Asker når kommunen der for første gang foreslo å ta betalt av yngres avdeling.
- Og vi blir beskyldt for ikke å ha tilpasset oss frafallet av automatinntektene. Man bør vel heller glede seg over at vi hadde de inntektene en periode, sier Tomter.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke