25. aug
JORDAL-GLIS: Christian Larrivèe vet veldig godt hva det betyr for Storhamar-folket å slå Vålerenga, spesielt på Jordal. Her han nettopp blitt matchvinner med 2-1-scoringen, mens halve Vålerenga-laget depper.
 
Åpen for å bli i Storhamar
Vålerenga - Storhamar 1-2 Selv etter å ha senket erkerivalen Vålerenga på Jordal, krever Christian Larrivèe mer av seg selv. Storhamar-stjernen stortrives i dragenes farger, og åpner for å bli utover denne sesongen.

Publisert: 26.nov.2010 04:12
Oppdatert: -

OSLO: Der de andre spillerne misbrukte sjanse på sjanse, satte Christian Larrivèe på stillingen 1-1 sin eneste store da det gjensto litt over to og et halvt minutt, etter en herlig pasning fra Joakim Jensen, som gjengjeldte tjenesten fra forrige kamp.
- Det var en veldig bra pasning. Hadde jeg misbrukt den, vet ikke hva jeg hadde gjort, sier Larrivèe.
Han vet godt hva det å slå Vålerenga betyr for Storhamar.
- Det er stort, selv for meg som ikke er herfra. Jeg husker selv de store krigekampene fra forrige gang jeg var her. Jeg elsker å være her, det gir en ekstra boost. Og vi har til og med flere fans enn dem her, så jeg må gi en stor takk til dem også, sier canadieren.

Mener han må heve seg
Men selv om han som så mange ganger før kunne ta på seg rollen som helt med matchvinnerscoringen, krever han mer av seg selv.
- Laget trenger meg mer enn det de fikk i dag. I de siste kampene har jeg vært litt opp og. I dag var jeg ikke spesielt god. Jeg er ikke fornøyd. Jeg må heve meg.
I gårsdagens HA uttalte tidligere storspiller Tom Erik Olsen at Larrivèe rett og slett er for god for den norske ligaen.
- Jeg har ikke sett det, men jeg må nok skaffe avisen og få kjæresten min til å oversette for meg. Det er hyggelig å bli satt pris på.
- Fikk aldri sjansen
Mange har spurt seg hva 28-åringen gjør tilbake i Norge. Om hvorfor han ikke spiller i en større liga.
- Mange klubber er sånn at om man ikke har spilt i NHL, er man ikke god nok. Jeg vet at jeg kunne spilt i en bedre liga, men selv om agenten min jobbet hardt og det var mange interesserte, fikk jeg aldri sjansen. Det er forskjell på å være interessert og det å skrive kontrakt. Jeg vet om mange hockeyspillere som nå er ute i annen jobb fordi de har gamblet. Jeg elsker Europa, og vil ikke hjem, sier Larrivèe.

Trives veldig godt i Hamar
Han sier han ennå ikke har tenkt så mye på hva som skjer videre.
- Jeg prøver å konsentrere meg om spillet mitt og lagets sesong. Jeg er åpen for alt, og alt avhenger av tilbudene. Skulle det dukke opp noe fra for eksempel Tyskland, vil jeg se på det. Men jeg trives veldig godt i Hamar, det er spesielt for meg, sier Larrivèe, og tar seg til hjertet for å illustrere.
- Så du er åpen for å forlenge med Storhamar også?
- Ja, selvsagt. Da jeg fikk sjansen til å komme tilbake, og valgte å gjøre det, var det fordi jeg liker veldig godt å være her. Når man er glad, er det også lettere å prestere.

- Må skyte for å score
Der 28-åringen klarte å overliste Patrick DesRochers i Vålerenga-målet, slet andre med det samme.
- Vi har trengt for mange sjanser på å score. Laget har hatt mange store sjanser uten å klare det. Vi må få inn mentaliteten at vi virkelig vil score. Det holder ikke å være fornøyd med å få et skudd på mål, vi må skyte for å score, sier Christian Larrivèe.
Som gjorde nettopp det i går.
Og sto fram akkurat da laget trengte det mest.
Og Storhamar senket erkerivalen for andre gang denne sesongen.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke