7. des
PUNKTUM I DRAGONS?: Bryan Schmidt åpner for å avslutte karrieren i Storhamar hvis alt klaffer. Her er han i aksjon mot Lørenskog tirsdag.
 
Åpner for å avslutte karrieren i Dragons
Dragons-backen Bryan Schmidt (32) stortrives i Storhamar, og åpner for å avslutte karrieren sin i Hamar. Om tre år.

Publisert: 14.nov.2013 04.13
Oppdatert: -

Amerikaneren utdyper:
- Hvis jeg unngår alvorlige skader håper jeg å spille i tre år til. Jeg kan gjøre det her i Hamar. Det er absolutt en mulighet. Vi får se hva som skjer. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av klubben. De er ryddige, bedre enn alle klubbene jeg har spilt for i Europa, sier 32-åringen, som har kontrakt ut denne sesongen.

Bedre og bedre

Schmidt har spilt tre kamper for de gule og blå, og formpila peker bare en veg: Oppover.
Tirsdag scoret han for første gang på hjemmeis da Dragons slo Lørenskog 3-1.
- Jeg er blitt kjent med gutta, og kjent med spillestilen. Det handler om å spille noen kamper. Jeg visste ingenting om Storhamar og norsk hockey da jeg kom, og jeg er positivt overrasket. Vi er et lag som jobber for hverandre, har bra moral, og gutta dekker skudd hvis det trengs. Det er viktig at alle fem på isen gir alt begge veger, og tror på spillesystemet. Og så er det en fin miks med rutinerte spillere og lovende unggutter, sier 32-åringen, som er opptatt av å hjelpe unggutta:

Imponert over Øvergaard

- Jeg er en av flere med mye erfaring, og det er viktig at vi gir unggutta råd, får dem til å roe ned, og gjøre jobben sin. Det var veldig moro å se Ole Petter Øvergaard mot Lørenskog. Der har Storhamar et stort talent. Det er viktig å få opp egne gutter. Storhamar og andre klubber må prioritere det. Det er bra for byen og stoltheten til innbyggerne at det er gutter fra Hamar på laget.
Mot Lørenskog spilte Schmidt i backpar med Lars Løkken Østli.
Og han stortrivdes.

Håper Østli får OL-billett

- Vi utfyller hverandre bra. Lars er glad i å gå mye på skøyter. Jeg håper at han klarer å spille seg inn i OL-troppen til Norge. Det ville vært utrolig moro.
Amerikaneren står med to mål og to målgivende pasninger etter tre kamper. Det er gode tall.
Han har pluss fem i pluss/minusstatistikken.
Og han scoret som nevnt tirsdag.
- Jeg så en mulighet og tok den. Det handler om erfaring. Jeg vil gjerne bidra offensivt når det er mulig og forsvarlig, sier Bryan Schmidt.
 

Følg kampen direkte her!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke