25. jun
I TROPPEN IGJEN: Adrian Saxrud Danielsen.
 
Adrian tilbake
Cato Ørbæks karantene søndag gir Adrian Saxrud Danielsen muligheten til å være med A-laget igjen.

Publisert: 22.jan.2011 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Cato Ørbæk og Lillehammers Andreas Martinsen banket løs på hverandre halvvegs inn i torsdagens mjøsderby. Begge ble belønnet med matchstraff. Hvor mange kamper de må sone, får ikke klubbene vite før til uken. Uansett fører matchstraff automatisk med seg en kamps karantene.
- Adrian vil være i troppen igjen mot Lørenskog. Om vi spiller med seks eller sju backer, har jeg ikke bestemt meg for enda, forteller Storhamar-trener Peter Johansson.
Etter at Lars Løkken Østli kom tilbake, har 18-åringen uteblitt fra Dragons-troppen. Isteden har han spilt for U19-laget. Senest i går var han i aksjon for U19-laget (se notis side 19)
I romjula var han med U20-landslaget til A-VM i USA.
- Adrian har trengt litt tid til å trene etter VM.
Saxrud Danielsen har imponert mange med sitt knallharde skudd og ledet lenge Storhamar pluss/minus-statistikk med sine 10+. Den siste tiden har han blitt passert av Blake Cosgrove og Christian Larrivée.
Lørenskog som har vist stigende form den siste tiden, har vært et lag Dragons har hatt gått tak på denne sesongen. Ni av ni mulige poeng har gått til Storhamar.
- Det er litt tilfeldig. Men Lørenskog er et lag som passer oss bra. De vil fram for å spille hockey. De har hevet seg den siste tiden og jeg tror det blir en tett kamp, avslutter Johansson.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke